2.9.17

Ξανα-βάλτο αγόρι μου!


Φουλ μπασκετικό Σάββατο με δώδεκα ματς ευρωμπάσκετ και το παιχνίδι Ελλάδα - Γαλλία να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.

Του ...Ευρωμπάσκετ αναμένεται να γίνει το Σάββατο αφού υπάρχει πλήρης δράση με 12 συνολικά παιχνιδια στο πρόγραμμα. Με λίγα λόγια παίζουν όλοι! Το δυσκολότερο ματς του ομίλου έχει να δώσει η Εθνική Ομάδα που θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Γαλλία.
Γεμάτο μπάσκετ το πρόγραμμα του Σαββάτου. Δώδεκα παιχνίδια Ευρωμπάσκετ στο πρόγραμμα της ημέρας. Η Εθνική ομάδα παίζει το πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου απέναντι στη Γαλλία (16:30). Ειδικά μετά το "στραπάτσο" των Γάλλων στην πρεμιέρα με τη Φινλανδία, η ανάγκη για νίκη είναι ακόμα μεγαλύτερη. Η Ελλάδα με θετικό αποτέλεσμα θα έχει κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την πρωτιά του ομίλου. Η πρεμιέρα με την Ισλανδία ήταν εντυπωσιακή βάσει σκορ, αλλά ο αντίπαλος ήταν τόσο αδύναμος που όποια συμπεράσματα προσπαθήσουμε να βγάλουμε δε θα είναι ασφαλή.
Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας δεν έχουμε το μεγάλο ντέρμπι αλλά έχουμε μερικά πολύ ανταγωνιστικά ζευγάρια. Όπως το Ρωσία - Σερβία (17:00). Μάχη ορθόδξων! Κλασικές "σχολές" του ευρωπαϊκού μπάσκετ και οι δυο, θα είναι ωραίο ματς. Όπως και το Ισραήλ - Λιθουανία (21:30) για τον δεύτερο όμιλο. Οι Λιθουανοί δέχτηκαν ήττα-σοκ από τους Γεωργιανούς και τώρα πρέπει να "ρεφάρουν". Οι Ισραηλινοί έχασαν από τους Ιταλούς, αλλά θεωρείται ήττα "εντός προγράμματος".
Στο ποδόσφαιρο έχουμε προκριματικά για το παγκόσμιο κύπελλο. Συνολικά εννια παιχνίδια. Τέσσερα στις 19:00 κα πέντε στις 21:45. Ξεχωρίζει η ντερμπάρα Ισπανία - Ιταλία. Φαβορί οι Ισπανοί, έχουν και το ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρωτιά και σε περίπτωση που δε χάσουν ουσιαστικά "το λήγουν το πανηγύρι". Μπορείς όμως να βγάλεις εκτός κάδρου μια από τις πιο "βαριές φανέλες" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου; Η απάντηση είναι "όχι, δεν μπορείς".

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.