7.9.17

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΚΑΝΕΛΛΗ! Πρώτη φορά πρωθυπουργός διαφημίζει καλλυντικά και τσιγάρα…


Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη με τον γνωστό καυστικό τρόπο της σχολίασε την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στην μεγάλη εταιρεία καλλυντικών Apivita.

Μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ, η κ.Κανέλλη ανέφερε χαρακτηριστικά: «πρωθυπουργό να διαφημίζει καλλυντικά ή τσιγάρα καλλυντικά ή χιλια δυό, δεν έχω ξαναδει. Στο τέλος θα ανοίξουμε προσωπικές βεντέτες (…)».
Σε ερώτηση για το αν επισημαίνει ομοιότητες μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Ανδρέα Παπανδρέου, η Λιάνα Κανέλλη, απάντησε: «Με βάζεις σε πειρασμό να μπω στη διαδικασία να μιλήσω για αυτά που ανακαλύπτετε. Όση σχέση έχει ο Μαρξ με τον Γκράουτσο Μαρξ, άλλη τόση σχέση έχει και ο Τσίπρας με τον Παπανδρέου».
Αναφορικά με την επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν και την ομιλία του στην Πνύκα, υπογράμμισε ότι «ο Μακρόν που έρχεται στην Πνύκα θα οριστικοποιήσει την πεποίθηση ότι είναι μετεξέλιξη ευρωπαϊκή η καταστροφή κάθε έννοιας εργασίας που έχει γίνει στη Γαλλία χωρίς Μνημόνια».
Ερωτηθείσα αν το Ελληνικό έχει αρχαία, η κ.Κανέλλη απάντησε: «Παντού έχει αρχαία που δεν τα σεβάστηκε και δεν αξιοποίησε ποτέ κανένας, αλλά έχουν χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για σειρά από πράγματα».
arouraios.gr