31.8.17

Τα ζώα που στηρίζει το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής:


Στέλεχος μουσουλμάνων στην Ιταλία: «Ο βιασμός στην αρχή είναι άσχημος αλλά στη συνέχεια η γυναίκα το απολαμβάνει»!

Τα σχόλια ενός μουσουλμάνου, ο οποίος εργάζεται σε κέντρο υποδοχής παράνομων μεταναστών στην Ιταλία, για τον βιασμό της 26χρονης Πολωνής στο Ριμινι της Ιταλίας προκάλεσαν θύελλα διαμαρτυριών, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αναγκαστεί να τα αποσύρει.
Ο Abid Jee ο οποίος εργάζεται σε θέματα «διαπολιτισμικής μεσολάβησης» σε κέντρο υποδοχής αλλοδαπών στην Ιταλία δήλωσε σε προσωπική του σείδα στο διαδίκτυο ότι η Πολωνή στην αρχή  του βιασμού μπορεί να αισθάνθηκε ασχημα αλλά στη συνέχεια… ηρέμησε και «απόλαυσε» τον βιασμό ως μια κανονική ερωτική πράξη!
«Ο βιασμός είναι μια κακή πράξη, στην αρχή, αλλά όταν η γυναίκα ηρεμεί, τότε το απολαμβάνει ως μια κανονική ερωτική πράξη».
Τα σχόλια του μουσουλμάνου μετά το βιασμό της 26χρονης κοπέλας από τέσσερις βορειοαφρικανούς οι οποίοι αναζητούνται από την ιταλική Αστυνομία, σύμφωνα με το πρακτορείο ANSA προκάλεσαν σάλο στην Ιταλία παρά το γεγονός ότι αποσύρθηκαν γρήγορα από το διαδίκτυο, ενώ πολλοί κάλεσαν τις ιταλικές αρχές να τον απολύσουν από το κέντρο που εργάζεται.
Ο βιασμός και η επίθεση στο ζευγάρι των Πολωνών αό του τέσσερις βορειοαφρικανούς συνέβη σε τουριστική παραλία στο Ρίμινι. Αφού κτύπησαν πρώτα τον 26χρονο φίλο της κοπέλας με μπουκάλι στο κεφάλι τον ανάγκασαν να παρακολουθήσει το βιασμό της φίλης του πριν τον πετάξουν στη θάλασσα.
Την ίδια ημέρα οι τέσσερις άνδρες βίασαν και τρανσσέξουαλ από το Περού, αλλά είναι άγνωστο εάν ο βιασμός αυτός έγινε πριν την επίθεση στο ζευγάρι των Πολών ή μετά.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στην Ιταλία και οργή στην Πολωνία με το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας να έχει στείλει ειδική ομάδα ερευνητών προκειμένου α βοηθήσουν τις ιταλικές αρχές στη σύλληψη της συμμορίας.
Η Giorgia Meloni πρόεδρος του κόμματος «Αδέρφια της Ιταλίας» δήλωσε πως η μεταναστευτική κρίση στην Ιταλία έχει προκαλέσει διάβρωση του νόμου και της τάξης στη χώρα, σε σημείο που πολλά μέρη να ομοιάζουν με τις χειρότερες φαβέλες της Νότιας Αμερικής.
Ο Matteo Salvini ηγέτης της Λίγκας του Βορρά δήλωσε ότι η φυλάκιση δεν είναι αρκετή για τους ενόχους ζητώντας τον χημικό ευνουχισμό τους.
Πιο σκληρός ο υφυπουργός Δικαιοδύνης της Πολωνίας ζήτησε τη θανατική ποινή για αυτούς τους «μπαστάρδους» όπως αποκάλεσε τους βιαστές.
pronews

Δεν θα μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα γελοία σποτς αν θα πούμε  ΝΟ ή YES to MIND BORDERS 

Και άμα του αρέσει... 
Juan