7.8.17

Εύβοια: Παρέσυρε και σκότωσε την έγκυο γυναίκα του


Μια απροσεξία 31χρονου την ώρα που μετακινούσε το αυτοκίνητο της συντρόφου του, αποδείχτηκε μοιραία για την τελευταία και το παιδί τους που κυοφορούσε

Δεν υπάρχουν λόγια για να μπορέσει να περιγράψει κανείς το μέγεθος της απίστευτης τραγωδίας που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας.


Η 32χρονη κοπέλα έμενε στο σπίτι μαζί με τον 31χρονο αρραβωνιαστικό της και τους γονείς τους. Το μεσημέρι, η κοπέλα που ήταν μάλιστα έγκυος στον 6 μήνα, καθόταν στην πυλωτή σε πλαστική πολυθρόνα.
Ο αρραβωνιαστικός της που δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και εξετάζεται κατά πόσο ήξερε να οδηγεί, προσφέρθηκε να παρκάρει το αυτοκίνητο της κοπέλας που το είχε έξω, μέσα στην πυλωτή.
Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παρέσυρε την κοπέλα με το μπροστινό μέρος, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει στο κράσπεδο το κεφάλι. Η άτυχη κοπέλα υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και σύμφωνα με τους συγγενείς, άργησε πολύ να φτάσει για να την παραλάβει ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα όταν την μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας να ήταν πλέον αργά τόσο για εκείνη όσο και για το αγέννητο βρέφος…
Από το νοσοκομείο κλήθηκε η Αστυνομία και άντρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον νεαρό αρραβωνιαστικό, ο οποίος ήταν σε κατάσταση σοκ, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Έρευνα διενεργείται για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

news247