15.8.17

Κόντρα στο 90% του Ελληνικού λαού ;


Το περίφημο "Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής" εξακολουθεί να χαράζει πολιτική υπέρ της μετανάστευσης και από τα καθεστωτικά τηλεοπτικά κανάλια να μας βομβαρδίζει με γελοία σποτάκια υπέρ της (λαθρο) μετανάστευσης και υπέρ των παρανόμως ευρισκομένων στη χώρα μας αλλοδαπών.


 Η πολιτική αυτή χαράσσεται και εφαρμόζεται παρά τη δεδηλωμένη αντίθετη βούληση του συνόλου σχεδόν του Ελληνικού λαού, εξαιρουμένων φυσικά ορισμένων  ατόμων γνωστών πεποιθήσεων....

 Ας μη αναλίσκεται σε  προσπάθειες μεταπείσεως  του λαού με τα χαζά αυτά επιχειρήματα προσπαθώντας να συγκρίνει του Έλληνες μετανάστες που μετέβησαν στις χώρες προορισμού των εφοδιασμένοι με διαβατήρια, βίζες, προσκλήσεις, πιστοποιητικά υγείας και ένα σωρό άλλα επίσημα έγγραφα με τους παρανόμως εισερχομένους στη χώρα απρόσκλητους και  παρείσακτους αλλοδαπούς που συν τοις άλλοις είναι εφοδιασμένοι με απολίτιστη ισλαμική "κουλτούρα" και βάρβαρα ήθη και έθιμα που ούτε οι Ζουλού δεν είχαν την εποχή της δόξης τους!

  Όχι κύριοι του υπουργείου. Κοιτάξτε να αξιοποιήσετε τον ελάχιστο χρόνο που θα είστε ακόμα στη κυβέρνηση με κάποια άλλο αντικείμενο, γιατί λίαν συντόμως η πολιτική αυτή θα ανατραπεί και θα καταργηθεί μαζί με το υπουργείο αυτό.
Juan