30.7.17

Τρέιλερ σεναρίου "ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ"




από το συνεργάτη μας Γ. Νικολαΐδη


Τρέϊλερ κινηματογραφικής ταινίας.
Για ένα τρέϊλερ ενός κινηματογραφικού σεναρίου που στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα, με τίτλο «ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ», θα γυριστούν 25 περ. πλάνα από επιλεγμένες σκηνές και θα γίνουν ανάλογες φωτογραφήσεις. Το τρέιλερ διάρκειας περ. 6 λεπτών, θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο και θα συνοδεύεται από βιντεορεπορτάζ και άρθρο, σχετικά με την υπόθεση του έργου και τα γυρίσματα. Συνάμα θα αποτελεί μαζί με τις ανάλογες φωτογραφίες, το βοηθητικό υλικό κατά την υποβολή του σεναρίου.

Τα πλάνα που θα γυριστούν, αφορούν την περίοδο Αύγουστο 1941 με Σεπτέμβριο 1942, καθώς και τον Απρίλιο του 1945.
Οι πρωταγωνιστές είναι τρεις.
Ενας Γερμανός υπολοχαγός της Βέρμαχτ, μία Ελληνίδα εθελόντρια αδελφή νοσοκόμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ένα κοριτσάκι 7 ετών.
Ζητούμε άνδρα για τον ρόλο του Γερμανού αξιωματικού που κατά προτίμηση πρέπει να είναι : 27-30 ετών, ευθυτενής, με μειλίχιο ύφος προσώπου, λίγο ξανθός με γαλανά ή πράσινα μάτια, ύψος περ. 1,78 μ. και με σωστή άρθρωση λόγου.
Για τον ρόλο της νοσοκόμας : Κοπέλα 21-25 ετών, απλή και αμακιγιάριστη, μελαχρινή, συμπαθητική στην έκφραση προσώπου και την εκφορά λόγου, ύψος περ. 1,74 μ. και με σωστή άρθρωση.
Για τον ρόλο της μικρής: Κοριτσάκι περ. 7 ετών, αδύνατο, με λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου και με μακριά μαλλιά.
Τα γυρίσματα θα γίνουν κατά το πλείστον σε τοποθεσίες του Δήμου Θερμαϊκού και θα διαρκέσουν 3 ημέρες για τα δοκιμαστικά και 5-6 ημέρες για τα τελικά. Οι πρόβες θα γίνονται επί τόπου.
Γνώσεις υποκριτικής θα ήταν ευπρόσδεκτες, όχι όμως και απαραίτητες.
Για ένα καλό αποτέλεσμα, θέτουμε ως προϋπόθεση την υπακοή και πειθαρχία στις σκηνοθετικές απαιτήσεις του σεναρίου και να επικρατεί εκ μέρους των ηθοποιών κατά την διάρκεια των γυρισμάτων και φωτογραφήσεων, το καλό, ήρεμο και θετικό πνεύμα συνεργασίας και προσφοράς.
Θα γίνει επιλογή των τριών ηθοποιών και η συμμετοχή τους όπως και των μελών του συνεργείου μας, θα είναι αφιλοκερδής.
Πληροφορίες και υποψηφιότητες : Γιώργος Νικολαΐδης Κινητό 6945333259
e-mail: gnborn2shoot@gmail.com