24.7.17

Σοκ στην Πάτρα: Νεαροί γονείς έκαιγαν με τσιγάρα και κτυπούσαν το 7 μηνών παιδί τουςΑΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..."ΒΡΩΜΑ"


ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ..."ΒΡΩΜΑ"!

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, αλλά και στο πανελλήνιο η είδηση ότι δυο νεαροί γονείς 19 και 27 χρονών βασάνιζαν και έκαιγαν με τσιγάρα το μόλις 7 μηνών παιδί τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας «συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 19 και 27 ετών αντίστοιχα, διότι προχθές το απόγευμα, σε ισόγεια οικία, που διαμένουν στην Πάτρα, προκάλεσαν καψίματα και μώλωπες στο ανήλικο τέκνο τους, ηλικίας επτά μηνών, το οποίο προχθές το βράδυ, οι ίδιοι μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών – Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο».
Όλα συνέβησαν σύμφωνα με τα όσα είπαν οι γονείς στους αστυνομικούς, το απόγευμα του Σαββάτου, στο ισόγειο του σπιτιού που διαμένουν ο 19χρονος πατέρας και η 27χρονη μητέρα στην Πάτρα. Οι γονείς έκαψαν και χτύπησαν βάναυσα το βρέφος τους. Προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες αλλά οι ώρες περνούσαν αργά και βασανιστικά για το αγγελούδι. Μία μέρα μετά φοβήθηκαν και αποφάσισαν να το πάνε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.
Οι γιατροί έδωσαν εντολή αμέσως το παιδί να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο όπου παραμένει νοσηλευόμενο σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γονείς συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του Β’ αστυνομικού τμήματος Πατρών και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη με κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία.
πηγη: tribune