26.6.17

Ο αμύθητος θησαυρός των κλοπιμαίων της Μαφίας της Δυτικής Αττικής

Συνεχείς αποκαλύψεις για τη Μαφία της Δυτικής Αττικής. Ο ενεχυροδανειστής και κύριος κλεπταποδόχος της εγκληματικής οργάνωσης φιλοδοξούσε να ανοίξει ακόμα και κατάστημα που θα τα πωλούσε όλα αυτά τα κλοπιμαία
Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για την διαβόητη εγκληματική οργάνωση της Δυτικής Αττικής που έγινε γνωστή ως η «Μαφία των Ρομά», που έκαναν διαρρήξεις σε βίλες και οικίες πλουσίων και διασήμων κυρίως των Βορείων Προαστίων αλλά και στην Θεσσαλονίκη, επί σειρά ετών.


Πριν περίπου μία εβδομάδα συνελήφθη ο κλεπταποδόχος της εγκληματικής οργάνωσης, ένας 43χρονος ενεχυροδανειστής, μαζί με την σύντροφό του, στους οποίους κατέληγε ο κύριος όγκος των κλοπιμαίων. Μάλιστα, στην κατοχή του είχε βρεθεί ένα μοναδικό στον κόσμο ρολόι που ανήκε σε επιχειρηματία που διαμένει στην Εκάλη και είχε πέσει θύμα διάρρηξης από την οργάνωση.

Ο ενεχυροδανειστής είχε τέτοιο όγκο κλοπιμαίων στην κατοχή του που έλιωνε τα χρυσαφικά και έφτιαχνε ράβδους χρυσού και ασημιού, ενώ στη συνέχεια των ερευνών εντοπίστηκαν δύο διαμερίσματα στο Χαλάνδρι τα οποία μίσθωνε και στα οποία οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πάνω από 700 κιλά σε χρυσαφικά, ασημικά, κοσμήματα, διαμάντια μεγάλης αξίας που υπερβαίνουν σε αξία το μισό εκατομμύριο και όλα τα ευρήματα μαζί τα 10 εκατομμύρια, πάνω από 100.000 ευρώ σε μετρητά, που είχε… αποθηκεύσει εκεί ο ενεχυροδανειστής και κρύψει ακόμα και κάδους απορριμμάτων στα σπίτια και προέρχονταν από την αμύθητη λεία της εγκληματικής οργάνωσης των διαρρηκτών και τα οποία απέκρυπτε σε διάφορους χώρους των δύο διαμερισμάτων.
news247