14.6.17

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δεν πήγαν μακρυά οι 4 ληστές...!Εξιχνιάσθηκε άμεσα περίπτωση ληστείας που έλαβε χώρα σε επιχείρηση στην περιοχή των ΒρασνώνΕξιχνιάσθηκε έπειτα από άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Γεωργίου, περίπτωση ληστείας που έλαβε χώρα σε επιχείρηση στην περιοχή των Βρασνών.


Για την υπόθεση συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες (13-06-2017) στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τέσσερις νεαροί ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και κατόπιν σχετικής καταγγελίας, τρείς εκ των συλληφθέντων, νωρίτερα την ίδια ημέρα εισήλθαν σε κατάστημα στην περιοχή των Βρασνών, όπου με χρήση σωματικής βίας σε βάρος 49χρονης υπαλλήλου, αφαίρεσαν τις εισπράξεις της ημέρας, οι οποίες ανερχόταν στο χρηματικό ποσό των (265) ευρώ. Στη συνέχεια απομακρύνθηκαν με όχημα όπου τους ανέμενε ο τέταρτος συνεργός τους.

Άμεσα ακολούθησαν έρευνες και αναζητήσεις κατά τις οποίες εντοπίστηκε το όχημα διαφυγής των δραστών να κινείται στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, όπου στο ύψος της διασταύρωσης Σταυρού ακινητοποιήθηκε για να συλληφθούν και τα τέσσερα άτομα.

Σημειώνεται ότι, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες, βρέθηκε το κλεμμένο χρηματικό ποσό, το οποίο και αποδόθηκε στην παθούσα.


Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα πραγματοποιήσουν...εθιμική επίσκεψη στον Εισαγγελέα για να του υποβάλουν τα διαπιστευτήριά τους και να μεριμνήσει για τον χώρο "φιλοξενίας " τους!