22.6.17

Ντάισελμπλουμ Νο2 ο ακροδεξιός Ολλανδός Βίλντερς: Από τα… ποτά και τις γυναίκες στο… ούζο και το σουβλάκι!

Φαίνεται, ότι το γάλα με τις "μικρές"...Ολανδέζες αγελάδες που πίνουν, τους πείραξε στο μυαλό!
Juan

Προκαλεί ο ηγέτης του Ολλανδικού ακροδεξιού κόμματος για την Ελευθερία, ο οποίος δηλώνει ότι «οι Έλληνες ξοδεύουν τα χρήματα που παίρνουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε ούζο και σουβλάκι».

Σε ερώτηση προς την Γ. Ντάισελμπλουμ, ενόψει της εκταμίευσης της δόσης 8,5 δισ. ευρώ προς την Αθήνα, που αποφάσισε το Eurogroup, ο Γκέερτ Βίλντερς και άλλοι δύο βουλευτές της παράταξής του, υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα εξαπατά την Ευρώπη.


Οι ίδιοι, ρωτούν τον υπουργό Οικονομικών της χώρας, αν «συμμερίζεστε την άποψη που λέει ότι δεν μπορείτε να ξοδεύετε όλα τα χρήματά σας σε σουβλάκι και ούζο και στη συνέχεια να ζητάτε κοινωνικά επιδόματα;».

«Αν ναι», σημειώνεται, «πότε σκοπεύετε να πείτε στους Έλληνες ότι δεν θα ανταμείβονται άλλο πια για την απάτη και την εξαπάτηση τους; Αν όχι, πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό στους Ολλανδούς, οι οποίοι μόλις και μετά βίας μπορούν να τα βγάλουν πέρα;».

«Σκοπεύετε να καταστήσετε σαφές προς την Ελλάδα ότι η Ολλανδία δεν θα πληρώσει ούτε μια δεκάρα από τα χρήματα των φορολογουμένων σε αυτό το πηγάδι δίχως πάτο;», καταλήγει η ερώτηση.

Όταν ο Ντάισελμπλουμ έλεγε τα ίδια για τις χώρες του νότου
Οι αναφορές του ακροδεξιού Βίλντερς θύμισαν σε πολλούς όσα είχε πει τον περασμένο Μάρτιο ο επίσης Ολλλάνδος και επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ για τις χώρες του νότου, προκαλώντας τότε θύελλα αντιδράσεων.

Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα FAZ, ο Ντάισελμπλουμ δήλωνε ότι «κατά τη διάρκεια της κρίσης του ευρώ, οι χώρες του Βορρά έδειξαν αλληλεγγύη στις χώρες που επηρεάσθηκαν από την κρίση. Ως σοσιαλδημοκράτης, αποδίδω εξαιρετική σημασία στην αλληλεγγύη. (Αλλά) και αυτοί έχουν υποχρεώσεις. Δεν μπορούν να ξοδεύουν όλα τα χρήματα σε ποτά και γυναίκες και μετά να ζητούν βοήθεια».
real.gr