14.5.17

Απ' όλα έχει ο μπαξές!

Και Play-off στη Σουπερλιγκ έχω. Και πρωτάθλημα στη Γαλλία έχω. Και ντέρμπι στην Ιταλία έχω. Και Ρεάλ να πλησιάζει στον τίτλο έχω.


Φορτωμένη μοιάζει αυτή η Κυριακή αφού το πρόγραμμα της ημέρας είναι πραγματικά τεράστιο! Φουλ αγωνιστική στη Γαλλία με 10 ματς και τη Μονακό πιθανότατα να σηκώνει τον τίτλο απέναντι στη Λιλ. Στην Ιταλία έχει ντερμπάρα Ρόμα - Γιουβέντους. Στην Αγγλία το Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τ' όνομα, αλλά το Πάλας - Χαλ έχει τη χάρη. Στην Ισπανία η Ρεάλ παίζει με τη Σεβίλλη και αν κερδίσει πλησιάζει πολύ στον τίτλο. Last but not least που λένε και στο χωριό μου, αρχίζουν και τα ελληνικά play-off με τη ρεβάνς του τελικού!


Δες εδώ δωρεάν προγνωστικά ποδοσφαίρου!


Ας τα πάρουμε από την αρχή και ανάποδα! Ελλάδα. Άλλωστε, αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... Εν αρχή ην τα play-off. Η αγαπημένη μας διαδικασία (και του Σωκράτη Κόκκαλη για όσους θυμούνται το θρυλικό πλέον βίντεο-ατάκα) αρχίζει και πάλι! Για την πρώτη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα (ευτυχώς όπως μας λέει και ο Άλκης) σε μια πρόωρη ρεβάνς του τελικού κυπέλλου. Στο άλλο ματς, λίγο νωρίτερα ο Πανιωνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, όπου μετά το ματς της "Λεωφόρου" και το πέναλτι που έδωσε ο Γκράνας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι αυτό.


Στη συνέχεια πεταγόμαστε στη Γαλλία. Όλη η αγωνιστική θα γίνει την ίδια ώρα (22:00). Εδώ το μεγάλο ενδιαφέρον είναι διπλό. Το "λαμπερό" κομμάτι είναι στον τίτλο. Εκεί όπου η Μονακό απέναντι στη Λιλ με νίκη παίρνει το πρωτάθλημα! Το λιγότερο λαμπερό κομμάτι όμως, αλλά και το πιο ενδιαφέρον είναι στην ουρά. Εκεί όπου τέσσερις ομάδες παίζουν για δυο θέσεις! Νανσί, Ντιζόν, Λοριάν και Καέν! Οι δυο πρώτες μάλιστα παίζουν και μεταξύ τους. Σκοτωμός!


Πάμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Λίγα ματς, αλλά καλά. Το ντέρμπι της ημέρας είναι το Τότεναμ - Γιουνάιτεντ. Αλλά μόνο στα ονόματα και στο γόητρο. Η Τότεναμ είναι δεύτερη και η Γιουνάιτεντ ασχολείται αποκλειστικά με το Γιουρόπα Λιγκ. Στο Πάλας - Χαλ πάλι, οι φιλοξενούμενοι παίζουν για "τη ζωή τους"!


Στην Ιταλία ξεχωρίζουμε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην δεύτερη Ρόμα και την πρωταθλήτρια και προσφάτως φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουβέντους! Οι Ρωμαίοι θέλουν να πάρουν τη νίκη του γοήτρου, η Γιουβέντους του Αλέγκρι δε "χαρίζεται" σε κανέναν, πόσο μάλλον στη Ρόμα. Κατά τ' άλλα το ενδιαφέρον περιστρέφεται στα Κάλιαρι - Έμπολι και Κροτόνε - Ουντινέζε για το ποια ομάδα θα ακολουθήσει τις Πεσκάρα, Παλέρμο στη Σέριε Β.


Τέλος, στην Ισπανία η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Σεβίλλη. Φορμαρίστηκε την κατάλληλη περίοδο η Ρεάλ που απέκλεισε την Ατλέτικο και βρέθηκε σ' έναν ακόμα τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα καλείται να κερδίσει την τέταρτη Σεβίλλη στο "Μπερναμπέου" και να πλησιάσει στον εγχώριο τίτλο που τόσο θέλουν στη Μαδρίτη! 

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.