3.5.17

Πυροβολισμοί στα Γλυκά Νερά - Ένας νεκρός και μια τραυματίας

.

ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


Νέα «βεντέτα» φαίνεται να έχει ξεσπάσει στον χώρο της νύχτας μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του «βαρόνου» Βασίλη Γρίβα, έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά.
Όπως αναφέρουν και οι αστυνομικές Αρχές ο διάσημος στον αστερισμό της νύχτας μπράβος ήταν το δεξί χέρι αρχινονού, που βρίσκεται στις φυλακές και πολύ πρόσφατα είχε γίνει θύμα απόπειρας δολοφονίας, όταν επίσης κρατούμενος υπήκοος Αλβανίας, του κάρφωσε αιχμηρό μεταλλικό στο λαιμό και γλίτωσε από θαύμα.
Όπως πιθανολογείται, η εντολή εξόντωσης δόθηκε είτε μέσα από τη φυλακή είτε εκτός αυτής από αρχηγικά μέλη αντίπαλης συμμορίας κάτι που αναμένεται να ξυπνήσει μίση, έριδες και πάθη, με συνέπεια να ξεκινήσει νέος κύκλος αίματος.
Το θύμα πυροβολήθηκε από τους δράστες, που φορούσαν κράνη μόλις άφησε το παιδί του στο σχολείο.
Οι αστυνομικές Αρχές  βρήκαν στο σημείο της επίθεσης εννέα κάλυκες, ενώ το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε, πριν από λίγα λεπτά καμένο στην οδό Αγαμέμνονος, περίπου 600 μέτρα από το σημείο.
Σοκαρισμένοι είναι  οι γονείς μαθητών του σχολείου που έγιναν μάρτυρες της δολοφονίας.
Το θύμα μεταφέρθηκε αμέσως στο Σισμανόγλειο όπου λίγο αργότερα κατέληξε.
Μαρτυρία μητέρας μαθητή
Μητέρα μαθητή που βρέθηκε στ σημείο περιέγραψε σε τηλεοπτικό σταθμό: «Μόλις είχα αφήσει το παιδί μου στο σχολείο, πηγαίνει στην 3η Δημοτικού. Μένω δίπλα. Επιστρέφοντας, στο σπίτι μου, ενημερώθηκα ότι πέφτουν πυροβολισμοί στο σχολείο. Έτρεξα στο σχολείο και είδα έναν άντρα πεσμένο στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με όσα έμαθα έπεσαν πέντε σφαίρες. Για να σας δώσω εικόνα, από την μια έμπαινε το παιδί του στο σχολείο και από την  άλλη,  τον εκτελούσαν, έπεφταν οι πυροβολισμοί. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των παιδιών. Γνωρίζω ότι έχει τραυματιστεί μια μητέρα στο χέρι».