13.5.17

Περίεργη δήλωση Ερντογάν για τη Λωζάνη στη συνάντηση με Τσίπρα


Με μια περίεργη δήλωση Ερντογάν ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρα.Ο Ερντογάν μας ζήτησε πλήρη υλοποίηση της Συνθήκης της Λωζάνης! Τι εννοεί;
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ “τη θετική ατζέντα των ελληνοτουρκικών σχέσεων έθεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση που είχε στο Πεκίνο με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος την υιοθέτησε και στο τέλος της συνάντησης ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε την επιθυμία για την πλήρη υλοποίηση της Συνθήκης της Λωζάνης.
Η συνάντηση κράτησε μία ώρα και δέκα λεπτά και στη διάρκεια της οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το Κυπριακό, την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας, για την οποία ο κ. Τσίπρας είπε ότι η Ελλάδα τη στηρίζει, το μεταναστευτικό και το θέμα της βίζας των Τούρκων πολιτών που επισκέπτονται χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
militaire

Η στάση της Ελλάδος θα πρέπει να αλλάξει ριζικά. 

Να δηλώσει ότι δεν υπάρχει θέμα συζητήσεως με τη τουρκία και να διευκρινίσει  και να πείσει ότι είναι αποφασισμένη για πόλεμο- και αν χρειαστεί να τον κάνει.
Αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν τα ανατολικά γελοία μπασταρδο-μογγολικά αποβράσματα, που το παίζουν πολιτισμένοι και μάλιστα...αυτοκράτορες!!!
Juan