5.5.17

Το κατάλληλο "ζέσταμα" για το Σαββατοκύριακο

Υπάρχει καταλληλότερο "ζέσταμα" για το ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο από μια Παρασκευή γεμάτη σημαντικά ματς; Δε νομίζω!

Ακόμα μια Παρασκευή, ακόμα μια "εισαγωγή στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα". Σήμερα έχουμε έναρξη αγωνιστικής στα τέσσερα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο σε ορισμένες "ανοιχτές υποθέσεις". Πρέμιερ Λιγκ, Λα Λίγκα, Μπουντεσλίγκα και Λιγκ 1 λοιπόν για σήμερα.
Ρίξε μια ματιά στις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!
Αρχίζουμε από την Πρέμιερ Λιγκ, μπορεί η Τσέλσι να κέρδισε μέσα στην Έβερτον την προηγούμενη Κυριακή, και η Τότεναμ να μην έχει ουσιαστικές ελπίδες για τον τίτλο όμως ένα κλασσικό, λονδρέζικο ντέρμπι είναι πάντα Hot! Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Τότεναμ (22:00) και ένα ντέρμπι "αλά Green Street Hooligans" (όσοι δεν έχουν δει τις ταινίες, ας ρίξουν μια ματιά) θα βρίσκεται στις οθόνες μας! Άλλωστε και αγωνιστικά να το δεις, η ομάδα του Ποκετίνο σπάει όλα τα προσωπικα της ρεκόρ, ενώ δεν υπάρχει καλύτερο "φάρμακο" για τα "σφυριά" από μια νίκη σ' ένα τέτοιο ντέρμπι.
Στην Λα Λίγκ, η Σεβίλλη υποδέχεται τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (22:00). Ντεφορμέ η Σεβίλλη, έπεσε από την τρίτη θέση και πλέον θα παλέψει να κρατήσει την τέταρτη και την είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ και για τη Σοσιεδάδ, η είσοδος στην εξάδα είναι σημαντική για να βγει στην Ευρώπη. Κι αν νομίζετε ότι θα είναι εύκολο το ματς για τους Σεβιγιάνους του Σαμπαόλι, ρίξτε μια ματιά στην προϊστορία και θα αλλάξετε γνώμη.
Πάμε Μπουντεσλίγκα, και στο ματς της Κολωνίας με τη Βέρντερ (21:30). Ίσως να μιλάμε για το πιο σημαντικό ματς της ημέρας στην Ευρώπη. Πραγματική "μάχη" για το Γιουρόπα Λιγκ με την Κολωνία να παίζει "τα ρέστα της" και τη Βέρντερ να είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Γερμανία μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη!
Τέλος, στη Γαλλία η Σεντ Ετιέν υποδέχεται την Μπορντό (21:45). Οι "στεφανουά" του Κριστόφ Γκαλτιέ (γράφτηκε και για τον Ολυμπιακό) είναι το αουτσάιντερ της ευρωπαϊκής κούρσας, όμως μέχρι το βράδυ της Παρασκευής θα έχουν ελπίδες. Η Μπορντό είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να κάνει ακόμα ένα μεγάλο εκτός έδρας ματς στον δρόμο προς το Γιουρόπα Λιγκ!

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.