9.5.17

Δάφνη: Όσοι τον ξέρουν λένε ότι δεν ήταν τυφλός


Για τρίτη φορά θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί ο 52χρονος φερόμενος ως βιαστής της Δάφνης στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις σε βάρος της 20χρονης φοιτήτριας.
Την ίδια ώρα νέες αποκαλύψεις που βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας.

Παράλληλα, με σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 52χρονου που κρατούσε φυλακισμένη την 20χρονη φοιτήτρια στο σπίτι του στη Δάφνη. Οι δικαστικές αρχές αλλά και η αστυνομία προχώρησαν στην ενέργεια αυτή με στόχο την προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της πολιτείας για την ποινική τιμωρία παρόμοιων αδικημάτων.
Ο 52χρονος, που κατηγορείται για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ΄εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης έχει πάρει μέχρι στιγμής δύο φορές προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί, αφού εμφανίστηκε χωρίς την παρουσία δικηγόρου.
«Αφού καθάρισε το σπίτι τρεις φορές περίπου έπεσε κάποια στιγμή στη συζήτηση από εκείνη ότι αν ήθελα θα μπορούσε να μου κάνει σεξουαλικές χάρες και να της δίνω διπλάσιο ποσό από αυτό που της έδινα», είπε απολογούμενος στους αστυνομικούς ο 52χρονος.
Σε ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, καινούριες μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν τον κατηγορούμενο αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «δεν ήταν τυφλός, οδηγούσε μηχανή».
Ένας άνδρας που ισχυρίζεται πως τον γνωρίζει εδώ και 20 χρόνια δήλωσε πως «μηχανή οδηγούσε. Εγώ προσωπικά δεν είχα διαπιστώσει ότι είχε προβλήματα όρασης. Με την μηχανή έπαιρνε καθημερινά τη γυναίκα του από τον δήμο Δάφνης που εργαζόταν».
Ο 52χρονος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι η 20χρονη φοιτήτρια παρέμεινε στο διαμέρισμα του ,για περίπου ένα εικοσιτετράωρο, με τη θέληση της. Μάλιστα, δικαιολόγησε το γεγονός ότι το κορίτσι βρέθηκε δεμένο λέγοντας προκλητικά ότι «αυτό ήταν το φετίχ της».
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έχουν στη διάθεση τους βίντεο από τις κάμερες που είχε ο ίδιος τοποθετήσει στο σπίτι του από το οποίο φαίνεται να προκύπτει πως το νεαρό κορίτσι μαρτύρησε στα χέρια του κατηγορούμενου. Σε αυτό ο κατηγορούμενος εμφανίζεται να κακοποιεί σεξουαλικά την κοπέλα χρησιμοποιώντας σεξουαλικά βοηθήματα ενώ παράλληλα την χτυπούσε.
Το νεαρό κορίτσι μετά την απελευθέρωση του, σε κατάσταση σοκ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι αιφνιδιάστηκε από τον κατηγορούμενο την ώρα που έπλενε τα πιάτα. «Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…» περιέγραψε η 20χρονη.
Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζουν με επιφύλαξη τους ισχυρισμούς του 52χρονου ότι είναι τυφλός ενώ ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία επικαλείται το μεγάλο ποσοστό αναπηρίας το οποίο, όπως λέει, έχει.
arouraios.gr