8.5.17

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για τον 52χρονο βιαστή της φοιτήτριας: «Το έχω ξανακάνει - Έτσι ερεθιζόμουν» (φωτό)


Αρνείται ο 52χρονος πως βίασε-βασάνισε την φοιτήτρια στο διαμέρισμά του στην Δάφνη. Στην κατάθεσή του επιμένει πως όλα έγιναν με την άδεια της κοπέλας και πως στοπ παρελθόν το έχει κάνει και με άλλη την οποία όμως την έδιωξε γιατί του έκλεψε ένα δαχτυλίδι.
Στην κατάθεσή του λέει ότι είχε συμφωνία με την κοπέλα για να ικανοποιεί τα σεξουαλικά του πάθη:
«Αφού καθάρισε το σπίτι τρεις φορές περίπου έπεσε κάποια στιγμή στη συζήτηση από εκείνη ότι αν ήθελα θα μπορούσε να μου κάνει σεξουαλικές χάρες και να της δίνω διπλάσιο ποσό από αυτό που της έδινα. Έτσι και συνέβη άλλες δύο ή τρεις φορές… είχαμε κάνει συμφωνία να ντύνεται με στολή καθαρίστριας χωρίς εσώρουχα και να προσπαθεί να με ερεθίσει…».

 Παραλίγο να τον λιντσάρουν

Παραλίγο να λιντσάρουν τον βιαστή της Δάφνης άνθρωποι που αντιλήφθηκααν την παρουσία του στα δικαστήρια πριν από λίγη ώρα.
ΟΠταν τον είδαν τυον τον γιούχαραν άγρια και κινήθηκαν εναντίον του με τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν να κανουν υπεράνθρωπες προσάθειες για να τον ααπομακρύνουν από το εξαγριωμέρνο πλήθξος.
Ο 52χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί υποστηρίζοντας ότι στην Ασφάλεια όπου κρατείται δεν τον άφησαν να επικοινωνήσει προκειμένου να έρθει σε επαφή με δικηγόρο. Τελικά, πήρε προθεσμία για αύριο.

Η σοκαριστική κατάθεση της φοιτήτριας

Σοκάρει η κατάθεση της φοιτήτριας που έπεσε θύμα βασανισμού και βιασμού στη Δάφνη.
Ο 52χονος δρλάστης σήμερα θα απολογηθεί για τις αποτρόπαιες πράξεις του στον ανακριτή και το bloko.gr φέρνει στο φως την καατυάθεση της 22χρονης που περιγραφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρεις τα όσα πέρασε στα χέρια του βιαστή-βασανιστή της.
«Μου είπε ότι ήταν σχεδόν τυφλός και γι’ αυτό μου ζήτησε όταν πηγαίνω να κάνω δουλειές να φοράω ένα στράπλες ασπρόμαυρο φόρεμα υποτίθεται από ειδικό ύφασμα για να αντιλαμβάνεται την κίνησή μου μέσα στο χώρο», είπε η κοπέλα στην κατάθεσή της και πρόσθεσε:  «Πήγα στο σπίτι του για να του ζητήσω τα 100 ευρώ που μου χρωστούσε. Μου είπε «καθάρισε το σπίτι και θα σου τα δώσω». Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν στην κουζίνα, έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν τα κατάφερα. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη. Φώναζα «βοήθεια» και μου έλεγε «σκάσε πουτ@ν@. Αυτό συνέβη πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και όταν συνερχόμουν και φώναζα βοήθεια, αυτός με έβριζε. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν συνήλθα αυτός ήταν πάνω μου και αγκομαχούσε».
Η κατάθεσή της κλείνει με μια επίσης συγκλονιστική φράση: «Θέλω να μπει φυλακή, με βίασε».
Αυτοπροσχέδιο
Αυτοπροσχέδιο 
Αυτοπροσχέδιο