14.4.17

Πανέξυπνος Σκλαβενίτης: Πώς ξεφορτώθηκε τα προϊόντα του Μαρινόπουλου – Απίστευτο


Με ποιον απίστευτο τρόπο ο Σκλαβενίτης ξεφορτώθηκε τα προϊόντα του Μαρινόπουλου;
Με έναν ιδιαίτερο τρόπο έγινε η μετάβαση των 18 καταστημάτων της πρώην Μαρινόπουλος Carrefour, στην εταιρεία Υπεραγορές Σκλαβενίτης, στο νησί της Κύπρου.

Από την 1η Μαρτίου έχει γίνει οριστικά η μεταβίβαση των καταστημάτων Μαρινόπουλος στον ελληνικό όμιλο και αρκετά καταστήματα, όπως και στην Ελλάδα, έχουν ήδη αλλάξει «βιτρίνα» βάζοντας τα νέα χρώματα του ομίλου Σκλαβενίτη.
Πώς έγινε αυτή η μετάβαση;
Όλα τα προϊόντα της Μαρινόπουλος Carrefour «έφυγαν» από τα ράφια των υπεραγορών την περασμένη εβδομάδα, και μάλιστα… μισοτιμής, αφού οι διοικούντες αποφάσισαν αυτό τον τρόπο για να τα «σπρώξουν» πιο εύκολα και με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.
Μάλιστα κύκλοι της εταιρείας σχολίασαν σε κυπριακά ΜΜΕ ότι «εξαφανίστηκαν» εν ριπή οθφαλμού με τις τιμές στις οποίες προσφέρθηκαν.
Ωστόσο οι μάρκες Σκλαβενίτης – που χαρακτηρίζουν την αλυσίδα σουπερμάρκετ και δίνουν αξία στο σλόγκαν της «τόσο φθηνά, όσο πουθενά»-, δεν έχουν ακόμη κάνει την εμφάνισή τους στις υπεραγορές πλην του «Γλάρου» ο οποίος διαθέτει χαρτομάντηλα και χαρτί υγείας.
Οι υπόλοιπες εισαγωγές Σκλαβενίτη αναμένονται λίαν συντόμως να κάνουν την εμφάνισή τους στα ράφια των υπεραγορών στην Κύπρο.
arouraios.gr