11.4.17

Συμμορία ...Ρομά ληστεύει διερχόμενους οδηγούς στο Πυρί της Θήβας - Θύμα τους ακόμη και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!


ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ !

Ο «εφιάλτης» των διερχόμενων οδηγών στο Πυρί της Θήβας έχει γίνει συμμορία Ρομά,  που στήνει καρτέρι στη γέφυρα και ληστεύει και ανάμεσα στα θύματα βρίσκεται και ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, οι περαστικοί ζουν εφιαλτικές στιγμές. Σύμφωνα με πληροφορίες θύμα τους έπεσε πρόσφατα και ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος. Ο βουλευτής επέστρεφε με το αυτοκίνητό του, το απόγευμα της Κυριακής από την Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής επέστρεφε με το αυτοκίνητό του, το απόγευμα της Κυριακής των Βαίων από την Αθήνα.
Περνώντας από τη διαβόητη γέφυρα, πετάχτηκαν στην μέση του δρόμου νεαροί τσιγγάνοι με ρόπαλα, τον σταμάτησαν  και τον λήστεψαν. Έντρομος ο κ. Θηβαίος ενημέρωσε την Αστυνομία. Καθώς πολλοί οδηγοί περνώντας τη συγκεκριμένη γέφυρα, ανακόπτουν ταχύτητα λόγω και της στενότητας, σπείρες, με διαφορετικές συνθέσεις και ρόλους ανά περίπτωση, πετώντας πέτρες ή άλλα αντικείμενα και τοποθετώντας εμπόδια στο δρόμο της αερογέφυρας του Πυρίου, πετυχαίνουν την πρόσκαιρη ακινητοποίηση διερχόμενων αυτοκινήτων και ακολούθως αποσπούν αιφνιδιαστικά ή με τη χρήση βίας, χρήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα των οδηγών και συνεπιβατών των οχημάτων.
Ακόμα κι όταν πιάνονται επ' αυτοφώρω δεν έχουν επάνω τους ταυτότητες, δηλώνουν ένα όνομα και ως διεύθυνση κάποιον καταυλισμό. Συχνά, ύστερα από έλεγχο αποτυπωμάτων διαπιστώνεται ότι το ίδιο άτομο έχει εμπλακεί σε διάφορα αδικήματα και έχει δηλώσει κάθε φορά διαφορετικό όνομα. Η μειωμένη αστυνομική δύναμη του Νομού Βοιωτίας αγωνίζεται, πετυχαίνει αρκετά πράγματα αλλά και απογοητεύεται αφού βλέπει τους συλληφθέντες στις περισσότερες περιπτώσεις μετά από λίγες ώρες να κυκλοφορούν και πάλι ελεύθεροι.
Με πληροφορίες από lamiareport.gr και permissospress.blogspot.gr

_____________________________
Η  κατ ευφημισμόν ..."Ρομά" , καταλαβαίνουν μόνο μία γλώσσα.
Αυτή που χρησιμοποιούσε στη περίπτωσή τους η Χωροφυλακή, (τότε που οι ταυτότητές τους  έγραφαν "ακαθορίστου υπηκοότητος"), μετά τη κατάργηση της οποίας, βρήκαν αμολυσόνα και  "δημοκρατικές" ελευθερίες εις βάρος των νομιμοφρόνων πολιτών.

Δημιούργησαν απρόσιτα γκέτο, εμπορεύονται παιδιά, ζούνε από κλοπές, διαρρήξεις, ληστείες, επιδοτήσεις (!!!) απολαμβάνουν προνομίων που δεν έχουν οι φορολογούμενοι πολίτες, κυκλοφορούν με κλεμμένα αυτοκίνητα, ή με άλλα με πλαστές πινακίδες, ανασφάλιστα, χωρίς να έχουν περάσει ποτέ από ΚΤΕΟ, με αγορασμένα  διπλώματα  ή και χωρίς διπλώματα οδηγήσεως,δεν πληρώνουν φόρους, αφού δηλώνουν (αν δηλώνουν) μηδενικό εισόδημα, κλέβουν ηλεκτρικό ρεύμα  από τις κολώνες της ΔΕΗ, ή από μετρητες, νερό, εκμεταλλεύονται τα ανήλικα παιδιά τους στέλνοντάς τα να ζητιανεύουν, οι ζητιάνες που επαιτούν ναρκώνουν τα μωρά τους με φάρμακα ή με εισπνοές υγραερίου, για να κοιμούνται την ώρα της ζητιανιάς, εμπορεύονται ναρκωτικά ....

 Υπάρχουν βέβαια και αρκετές εξαιρέσεις με σωστές οικογένειες που ζούν υποδειγματικά και αυτές είναι αξιέπαινες γιατί ξέφυγαν από τις μαζικές παραδοσιακές "ασχολίες" των υπολοίπων.
Juan