3.4.17

Ο Παρασκευόπουλος, ο Λούκυ Λουκ και οι...αδελφοί Ντάλτον!!!


Τι θα γίνει τελικά με αυτόν τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Νόμο του Παρασκευόπουλου;
Η αστυνομία συλλαμβάνει μετά από επικίνδυνες καταδιώξεις και με κίνδυνο της ζωής των στελεχών της, άκρως επικίνδυνους κακοποιούς και μετά από λίγο  αυτοί αφήνονται ελεύθεροι (για να συνεχίζουν το "έργο" τους)  για να αποσυμφορηθούν - λέει- οι φυλακές!
  Σύμφωνοι για την αποσυμφόρηση των φυλακών, αλλά όχι με την απελευθέρωση κακοποιών, που είναι μαθηματικά βέβαιο ότι την ίδια μέρα της αποφυλακίσεως θα επαναλάβουν τα ίδια και χειρότερα "ανδραγαθήματα" .


  Δεν αφήνουμε ελεύθερους τους εγκληματίες για να ...χωρέσουν άλλοι.
Η επεκτείνουμε τις υπάρχουσες φυλακές, ή κατασκευάζουμε άλλες  ή αξιοποιούμε εγκαταστάσεις σε γνωστά ξερονήσια.

 Αφορμή για τα ανωτέρω, μου έδωσε σημερινή επιδρομή τεσσάρων Γεωργιανών κακοποιών που τους αμόλυσαν από τις  φυλακές, για να βάλουν άλλους!

 Ο ένας δεν κατάφερε να "πετάξει" και ...συνετρίβη στο έδαφος, οι δύο συνελήφθησαν από την αστυνομία και  ο άλλος διαφεύγει- μέχρι στιγμής.
 Τα θύματά τους ευτυχώς διεσώθησαν.

 Οι συλληφθέντες -ως είθισται- θα καταδικαστούν, θα πάνε φυλακή για λίγο καιρό και μετά θα τους αφήσουν πάλι, για να βρούν το συνεργό τους και να συνεχίσουν το..."λειτούργημά" τους, εις βάρος των κορόϊδων που ψηφίζουν τέτοιους  σοφούς βουλευτές!

  Όλα αυτά θυμίζουν κάτι από Λούκυ - Λουκ και Ντάλτονς, με τη διαφορά ότι οι τελευταίοι δραπέτευαν και δεν τους ελευθέρωναν, βλακωδώς, για να συνεχίσουν τις ληστείες.

 Το κακό παράγινε και θα πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα. 
Δεν καταλαβαίνουν οι αρμόδιοι ότι έχουν μετατρέψει- με το νόμο  αυτό- την Ελλάδα σε παράδεισο κακοποιών και ότι η Αστυνομία όσο και ικανή να είναι  δεν μπορεί να ..."συνοδεύει" τους εγκληματίες στις φυλακές και την άλλη στιγμή να τους αφήνουν ελεύθερους και αυτό να διαιωνίζεται, εις βάρος των νομοταγών πολιτών;

 Θα πρέπει να ζητηθεί, από όσα κόμματα σέβονται τον εαυτό τους και τους πολίτες, η ΑΜΕΣΗ τροποποιηση  του νόμου, ο οποίος θα πρέπει να περιλαμβάνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και  μόνο όσους έχουν καταδικαστεί για ασήμαντα αδικήματα και όχι τους επαγγελματίες αιμοσταγείς κακοποιούς.
Αν δεν γίνει αυτό, θα πρέπει να υποθέσουμε ότι κάτι άλλο, ύποπτο ίσως συμβαίνει...

Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (ΑΛΕΞ)