30.3.17

Απαγωγή- «θρίλερ» γιου γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία στο Ηράκλειο (φωτό)


 Συναγερμός έχει σημάνει από το μεσημέρι στα υψηλά κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς όλα δείχνουν πως βρίσκονται αντιμέτωποι με υπόθεση απαγωγής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως στα χέρια κακοποιών έχει πέσει ο γιος γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία της Κρήτης που ζει και δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από το μεσημέρι, οπότε και χάνονται τα ίχνη του επιχειρηματία, ενώ σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες ακόμη πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και τρακαρισμένο σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.
Αν αποδειχθεί ότι ευσταθούν οι πληροφορίες αυτές δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο επιχειρήματος να έπεσε θύμα ενέδρας.
Την ίδια ώρα, εξετάζεται πολύ προσεκτικά το ενδεχόμενο να συνδέεται με την υπόθεση της απαγωγής ο διπλός εμπρησμός αυτοκινήτων σε απόμερο δρόμο έξω από το ΠΑΓΝΗ, όπου δύο οχήματα, ένα BMW και ένα αγροτικό, χωρίς πινακίδες τυλίχθηκαν στις φλόγες.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι και στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα με 8 πυροσβέστες οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά λίγη ώρα αργότερα.
---------------------------------------------------
Ολοσχερώς καταστράφηκαν δύο αυτοκίνητα σε δρόμο κοντά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου όταν ξαφνικά τυλίχθηκαν στις φλόγες.
Πρόκειται, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες για ένα ΙΧ και ένα αγροτικό τα οποία ήταν σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι και στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα με 8 πυροσβέστες οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά λίγη ώρα αργότερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν έχει για την ώρα στη διάθεσή της τα στοιχεία των ιδιοκτητών καθώς τα δύο οχήματα δεν έφεραν πινακίδες.
Με πληροφορίες από ekriti.gr