27.3.17

Τουρκία Νέα-Εκτός ορίων ο Ερντογάν: ΄΄Βάλατε φωτιά στα τζαμιά μου΄΄

Νέο επεισόδιο με βαριές κατηγορίες προς την Ευρώπη. Ο Σουλτάνος αφού αποκάλεσε την Ευρώπη για μια ακόμη φορά «φασιστική», κατηγόρησε τις χώρες της Ένωσης ότι καίνε τζαμιά.

Σε συγκέντρωση στην Κωνσταντινόπολη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε τα ακόλουθα, σύμφωνα με το Turkish Minute:

«Αποκαλείτε τον πρόεδρο της Τουρκίας δικτάτορα. Όταν τους αποκαλούμε ναζίδες, οι φασίστες ενοχλούνται. Εσείς δεν είστε που ζωγραφίζετε σβάστικες στους τείχους των τζαμιών μας; Δεν βάλατε φωτιά και καταστρέψατε τα τζαμιά μου; Είστε φασίστες, φασίστες!», είπε ο Ερντογάν.
Η φράση «βάλατε φωτιά και καταστρέψατε τα τζαμιά μου» δεν ξέρουμε σε ποιους απευθύνεται διότι δεν γνωρίζουμε να έχει δικά του τζαμιά στην Ευρώπη ο .
Εάν πάλι ο ημιπαράφρονας* της Άγκυρας υπονοεί κάτι για τη Θράκη, καλό είναι να μετρά τα λόγια του, διότι μια φορά θα αναμετρηθεί με την Ελλάδα και δεν θα είναι 48 ώρες όπως εύχεται. Θα είναι ολοκληρωτικό και θα οδηγήσει σε διαμελισμό του πολυεθνικού φρενοκομείου του. Ας το έχει καλά αυτό στο μυαλό του…
πηγη: tilegrafima.gr

*Διαφωνώ ...κάθετα με τον χαρακτηρισμό "ημιπαράφρονας" του συντάκτη. Ο σωστός χαρακτηρισμός θα πρέπει να είναι αρχιπαράφρονας ή αρχιηλίθιος ή γελοιότατος ή ψυχανώμαλος ή αρχιναζιστής ή μάλλον ΟΛΑ μαζί- και λίγα είναι.
Juan