15.3.17

Γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του Αδ. Γεωργιάδη στην Κηφισιά


Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε τα ξημερώματα στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αδ. Γεωργιάδη, στην Κηφισιά.
Συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε στις 2.20 σε ενημερωτική ιστοσελίδα και ανέφερε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της Ν.Δ., στην Λεωφόρο Κηφισίας 263. Η περιοχή αποκλείστηκε απο την Αστυνομία, και διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Ο μηχανισμός εξερράγη και ακολούθησε έρευνα από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, κατά την οποiα βρέθηκαν τρία γκαζάκια διαρρηγμένα, τα οποία είχαν εκραγεί, και πέντε διογκωμένα, τα οποία δεν είχαν εκραγεί.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στα ρολά του καταστήματος.
Τα υπολείμματα του μηχανισμού απομακρυνθηκαν απο το ΤΕΕΜ και μεταφέρθηκαν για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ η Λεωφόρος Κηφισιάς δόθηκε στην κυκλοφορία.
Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη, μου κάνουν άτυπο εμπάργκο, ζητούν να παραιτηθώ και οι "αντιεξουσιαστές" μου βάζουν βόμβες, μάλλον ενοχλώ...».
naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ