6.3.17

Μark Levin: «Ο Μ.Ομπάμα έβαλε κοριούς στα τηλέφωνα του Ν.Τραμπ - Είχαν εκδοθεί δύο εντάλματα παρακολούθησης» (βίντεο)


ΣΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ «WATERGATE» 

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Σε διερεύνηση των καταγγελιών του Λευκού οίκου θα προβεί το Κογκρέσο για την υπόθεση της παγίδευσης των τηλεφωνικών συσκευών στον Πύργο Τραμπ τον Οκτώβριο, ένα μήνα πριν από τις προεδρικές εκλογές από την διακυβέρνηση Μ.Ομπάμα ενώ ο γνωστός συντηρητικός δημοσιογράφος Mark Levin δημοσιοποίησε στοιχεία από τα mainstream και liberal (των Δημοκρατικών δηλαδή) ΜΜΕ όπως και από ανοιχτές πηγές που καταδεικνύουν ότι όντως υπήρξε μια σειρά νομικών διαδικασιών που ενεργοποίηθηκαν στοχεύοντας την προεκλογική καμπάνια του Ν.Τραμπ
 
Αυτό που αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος είναι ότι οι Αρχές πήγαν δύο φορές στο Δικαστήριο της FISA (Foreign Intelligence Surveillance Act) που ασοχλείται με θέματα αντικατασκοπίας από ξένες δυνάμεις για να εκγριθεί η παρακολούθηση και η τοποθέτηση κοριών ως δικαιολογία, ώστε να τεθεί υπό επιτήρηση η προεκλογική καμπάνια του Ν.Τραμπ και να προκύψουν (παρνόμως) αργότερα κάποιες από τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν αργότερα.
 
Από την στιγμή λοιπόν που δόθηκε η έγκριση από την FISA Court να ξεκινήσουν τέτοιες διαδικασίες σε έναν προεδρικό υποψήφιο, τότε σύμφωνα με τον Μαρκ Λέβιν και φυσικά σύμφωνα με τους κανόνες της Κοινής Λογικής η διακυβέρνηση Ομπάμα ήταν σε πλήρη γνώση.
 
Να πούμε ότι ο Mark Levin κατά την προεδρία του Ronald Reagan ήταν ο προσωπάρχης του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ Edwin Meese και ως εκ τούτου είναι κάποιος με πολύ μεγάλα... κονέ στους χώρους της Δικαιοσύνης.
 
Σημειώνεται ότι οι αποκαλύψεις του έγιναν στο FOX News σε πανεθνική μετάδοση.
 
«Για να ερευνηθούν εις βάθος οι καταγγελίες αυτές θα πρέπει τα δύο εντάλματα της FISA να δημοσιοποιηθούν και επιπρόσθετα όλες οι καθημερινές προεδρικές ενημερώσεις του τελευταίου έτους να γνωστοποιηθούν στην Επιτροπή του Κονγκρέσου. Πρέπει να γίνουν δημόσιες ακροάσεις για αυτό» δήλωσε ο Μ.Λέβιν.
 
Πάντως ο Ν.Τραμπ δεν θα προσχωρούσε τέτοιες καταγγελίες που αναγκαστικά θα τεθούν υπό διερεύνηση από μυστικές υπηρεσίες που πλέον έχουν δικούς του επικεφαλής και όχι των Δημοκρατικών που σημαίνει ότι τίποτα δεν θα «θαφτεί», εάν δεν του είχαν δοθεί ακλόνητα στοιχεία της ενοχής του Μ.Ομπάμα και του Συστήματος που πολέμησε το Ν.Τραμπ πριν τις εκλογές αλλά μάταια όπως αποδείχθηκε.


pronews