2.2.17

Kατέρρευσε το «show» των Τούρκων στα Ίμια: Συνελήφθη η υποσμηναγός που συνόδευε τον Τούρκο Α/ΓΕΕΘΑ!!!


ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ «ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΡΙΑ» !

Αυτή η ξεφτιλισμένη χώρα απειλεί την Ελλάδα! Ξέχασαν να συλλάβουν και τον πλοίαρχο του σκάφους!  Juan

Το show των Τούρκων στα Ίμια κατέρρευσε αφού η όμορφη Τουρκάλα Υποσμηναγός, η Μπιλγκεχάν Μπουλμπούλ, που συνόδευσε τον Τούρκο Α/ΓΕΕΘΑ στην επτάλεπτη «κρουαζιέρα» τους μπροστά τα Ίμια, ίσα για να προλάβουν να βγάλουν φωτογραφίες συνελήφθη αμέσως μετά την επιστροφή τους σε τουρκικό λιμάνι.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Μανώλης Κωστίδης στον «Ελεύθερο Τύπο» η ιστορία της σύλληψης της επισμηναγού Μπιλγκεχάν Μπουλμπούλ δείχνει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις και την καχυποψία που υπάρχει σε όλες τις βαθμίδες των αξιωματικών.

Η ίδια συνόδευε τον αρχηγό των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στην επίσκεψη του στην βάση Άκσαζ και στην παρουσία του αρχηγού στα Ίμια.

Αμέσως μετά την επιστροφή από τα Ίμια στη βάση, η επισμηναγός συνελήφθη καθώς υπάρχουν μαρτυρίες εναντίον της πως έχει σχέσεις με το ισλαμικό τάγμα του Γκιουλέν που σύμφωνα με την τουρκική κυβέρνηση βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα.

Η Μπουλμπούλ είχε συλληφθεί αμέσως μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα αλλά αργότερα είχε αφεθεί ελεύθερη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet συνελήφθη και ο άνδρας της ο οποίος είναι αντισμήναρχος και ήταν από τους αξιωματικούς που συντόνιζαν τα μαχητικά που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις της τουρκικής Αεροπορίας στη Συρία.
Imia return of Colonel Bilgehan Bulbul custody