23.2.17

Σε διπλό τουρκικό 'ταμπλό' ο Ολυμπιακός


Πολύ μεγάλη μέρα για τον Ολυμπιακό αυτή η Πέμπτη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός παίζει αναμφίβολα το ματς της χρονιάς, ενώ ο μπασκετικός δίνει ένα πολύ κρίσιμο ντέρμπι για το πλεονέκτημα της έδρας.
Μπες και δες τα προγνωστικά των Betmasters.
Οι παίχτες του Μπέντο δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο "Καραϊσκάκης" απέναντι στην Οσμανλίσπορ. Ωστόσο, κατάφεραν και διαφύλαξαν το μηδέν στην εστία τους, πράγμα που σημαίνει ότι αν σκοράρουν στην Άγκυρα θα βάλουν δύσκολα στους Τούρκους. Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα βρει πολύ περισσότερους κενούς χώρους και την ευκαιρία να βγει στην κόντρα απ' ό,τι στο ελληνικό έδαφος. Το σετ των αποδόσεων πάντως είναι μοιρασμένο, γεγονός που δείχνει πόσο αμφίρροπη είναι η αναμέτρηση. Πρόκειται σίγουρα για το παιχνίδι της χρονιάς για τους "ερυθρόλευκους" κι από το αποτέλεσμά του θα κριθούν οι εξελίξεις στο "λιμάνι".
Υπό πολύ πιο μικρή πίεση οι παίχτες του Σφαιρόπουλου αλλά σε ένα επίσης πολύ καθοριστικό παιχνίδι. Ο μπασκετικός Ολυμπιακός παίζει στην Πόλη με την Φενέρ του Ζοτς η οποία των καταδιώκει με δύο νίκες λιγότερες. Αν ο Σπανούλης και η παρέα του φύγουν με το διπλό από το "καυτό" γήπεδο των Τούρκων, τότε θα έχουν σφραγίσει το πλεονέκτημα έδρας και θα μπορούν να στοχεύουν σε μια θέση στην πρώτη δυάδα που θα φέρει πιθανότατα πιο βατό αντίπαλο στα playoffs.
Κατά τα άλλα στο Γιουρόπα Λιγκ έχει ματσάρες και πολύ πλούσιο μενού. Πολύ σημαντικό το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ που πέτυχε δύο γκολ στην έδρα της Μπιλμπάο αλλά τελικά έχασε με 3-2. Οι Κύπριοι είναι μανούλες στο 1-0 κι έχουν αρκετές πιθανότητες πρόκρισης. Η Ζενίτ καλείται να ανατρέψει στην Αγία Πετρούπολη το εις βάρος της 2-0 από την Άντερλεχτ. Το 1-0 της Φιορεντίνα στη Γερμανία δίνει πλεονέκτημα στους "βιόλα" αλλά ποτέ μη λες ποτέ με γερμανική αντίπαλο και πόσο μάλλον με την Γκλάντμπαχ. Ρόμα - Βιγιαρεάλ, Άγιαξ - Λέγκια, Μπεσίκτας - Μπιερ Σεβά, Γκενκ - Άστρα, Κοπεγχάγη - Λουντογκόρετς, Σαχτάρ - Θέλτα, Τότεναμ - Γάνδη, Σπάρτα Πράγας - Ροστόφ και Λυών - Άλκμααρ τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας.
Όσον αφορά στην Ευρωλίγκα το πιο σπουδαίο ματς είναι αυτό του Ολυμπιακού. Ωστόσο, δεν παύουν να έχουν ενδιαφέρον και τα ΤΣΣΚΑ - Μακάμπι, Ερυθρός Αστέρας - Γαλατά και Μιλάνο - Μπαρτσελόνα.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.