17.2.17

Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής: Η ΝΔ υπέρ ισλάμ και κατά Ορθοδοξίας! Με εντολή Μητσοτάκη απέσυραν ερώτηση για το “Τάμα του Έθνους” - Από το 2013 είχε φέρει το θέμα στη βουλή η Χρυσή Αυγή



Όταν πρόκειται για το ισλαμικό τέμενος ή για το σύμφωνο συμβίωσης η πατριδοκάπηλη ΝΔ σπεύδει να στηρίξει νόμους και τροπολογίες, συναγωνιζόμενη με τους άθεους της αριστεράς για το ποιος εκ των δύο είναι περισσότερο «προοδευτικός». Όταν όμως πρόκειται για την εκπλήρωση του Τάματος του Έθνους, τότε με εντολή του ίδιου του προέδρου της, Κούλη Μητσοτάκη, γυρνά επιδεικτικά την πλάτη στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία!


Με αφορμή λοιπόν απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος το 2012 την οποία πρώτη έφερε στη βουλή η Χρυσή Αυγή το 2013, βουλευτές της ΝΔ υπέγραψαν ερώτηση αναφορικά με την πραγματοποίηση του Τάματος του Έθνους.

Υπογραφές όμως τις οποίες απέσυραν μόλις μια μέρα μετά την υποβολή της ερώτησης, καθώς λησμόνησαν να πάρουν την άδεια του Κούλη! Σε έξαλλη κατάσταση ο τελευταίος απαίτησε και διέταξε να πάρουν πίσω τις υπογραφές τους, πράγμα το οποίο έπραξαν τα πρόβατα της Κ.Ο. της μασονοδεξιάς.

Τι είναι όμως, το Τάμα του Έθνους;  Αφορά «την ανέγερση μεγάλου Συνοδικού Πνευματικού Κέντρου Βυζαντινής Παραδόσεως, με μεγαλοπρεπή Καθεδρικό Ναό, αφιερωμένο στον Σωτήρα Χριστό, μάλιστα εις εκπλήρωσιν του Τάματος του Έθνους, με χρονικό ορίζοντα αποπερατώσεως του έργου το έτος 2021, δηλαδή διακόσια χρόνια μετά την εθνική παλιγγενεσία»!

Το ζήτημα της εκπλήρωσης του Τάματος έφερε στη βουλή από τον Απρίλιο του 2013 η Χρυσή Αυγή δια του βουλευτού Επικρατείας Χρήστου Παππά, ζήτημα στο οποίο επανήλθε ο ίδιος το 2014.

Περίμενε κάποιος συμπατριώτης μας διαφορετική στάση στο ζήτημα της εκπλήρωσης του Τάματος του  Έθνους, από το κόμμα-Ντροπή του Έθνους; Αυτή ήταν, είναι και θα είναι για όσο ακόμη υπάρχει η φιλελεύθερη και διεθνιστική ΝΔ, των τζαμιών, των λαθρομεταναστών και του συμφώνου συμβίωσης: η Ντροπή του Ελληνικού Έθνους!


Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής