14.1.17

Όλοι εκτός απ' τους Γερμανούς


Σε φουλ ρυθμούς τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Λίγο το χιόνι, λίγο οι γιορτές, λίγο τα κύπελλα άφησαν πίσω τα πρωταθλήματα της "γηραιάς ηπείρου". Σήμερα πάντως έχουμε σχεδόν σε όλη την Ευρώπη μπάλα εκτός από την Bundesliga η οποία θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα. Μπες και δες τα προγνωστικά των Betmasters.


Καλώς εχόντων των πραγμάτων τρεις αναμετρήσεις θα διεξαχθούν για τη Σούπερ Λίγκα. Ο Ολυμπιακός παίζει στα Χανιά με τον Πλατανιά για να σφραγίσει σιγά σιγά την κυριαρχία του στην κατηγορία. Αν και δεν παίζει καμιά σπουδαία μπάλα, φάνηκε ότι και στην τρέχουσα σεζόν είχε διαφορά από τους συνδιεκδικητές του τίτλου. Για τη μάχη της ουράς ο Ηρακλής υποδέχεται την Κέρκυρα και η Βέροια τον Λεβαδειακό.


Οκτώ ματς κοσμούν το σημερινό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ. Ξεχωρίζει αυτό του "Κινγκς Πάουερ" όπου η περσινή πρωταθλήτρια Λέστερ φιλοξενεί το μεγάλο φαβορί του φετινού τίτλου, Τσέλσι. Βέβαια τα δεδομένα φέτος είναι πολύ διαφορετικά και οι "μπλε" έχουν σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Αν η Άρσεναλ θέλει να μπει και πάλι στην τετράδα, θα πρέπει να κερδίσει στην Ουαλία τη Σουόνσι η οποία άλλαξε προς το καλύτερο μετά την αποχώρηση του Μπράντλεϊ. Η δε Τότεναμ έπειτα από τη σπουδαία νίκη της επί της Τσέλσι έχει ανεβασμένο ηθικό, τρέχει ένα σερί 5 συνεχόμενων νικών στην Πρέμιερ και θα προσπαθήσει να τις κάνει 6 υποδεχόμενη την επικίνδυνη Γουέστ Μπρομ του Πούλις. Σε μια άλλη γωνία του Λονδίνου διεξάγεται το "μικρό ντέρμπι" της πόλης ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και την Κρίσταλ Πάλας. Γουότφορντ - Μίνλεσμπρο, Μπέρνλι - Σαουθάμπτον, Σάντερλαντ - Στόουκ και Χαλ - Μπόρνμουθ τα υπόλοιπα ματς της ημέρας.


Χωρίς ντέρμπι η Πριμέρα Ντιβιζιόν σήμερα αλλά με τέσσερις σημαντικές αναμετρήσεις. Η Μπαρτσελόνα έχοντας πάρει την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου φιλοξενεί τη Λας Πάλμας, ενώ η Ατλέτικο στην προσπάθειά της να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα υποδέχεται την Μπέτις. Λεγκανές - Μπιλμπάο και Λα Κορούνια - Βιγιαρεάλ τα άλλα δύο.


Πλούσιο το πρόγραμμα και στο Σαμπιονά με έξι αγώνες συνολικά. Η Παρί δεν έχει παραά να περάσει από την έδρα της Ρεν. Κάθε απώλεια από εδώ και στο εξής θα είναι τεράστιο πλήγμα, καθώς βρίσκεται στο -5 από την κορυφή. Μεγάλο το ενδιαφέρον στα Τουλούζ - Ναντ και Λοριάν - Γκινγκάμπ.


Τέλος, στο Καμπιονάτο τα περισσότερα παιχνίδια διεξάγονται Κυριακή, οπότε σήμερα έχουμε μόνο δύο παιχνίδια. Ξεχωρίζει αυτό του Μιλάνου ανάμεσα στην Ίντερ και την Κιέβο, καθώς οι "νερατζούρι" επιθυμούν να επιστρέψουν στην ελίτ του ιταλικού ποδοσφαίρου. Λιγότερο ενδιαφέρον έχει το Κροτόνε - Μπολόνια.
Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.