26.1.17

ΠΑΟ σε Βελιγράδι, ΠΑΟΚ με Αγρίνιο


Μεσοβδόμαδο λατρεμένο μενού με Ευρωλίγκα και κύπελλα.

Ματσάρες κυπέλλου έχει απόψε τόσο στην Αγγλία όσο και σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία. Στο μεταξύ η νέα Ευρωλίγκα έχει κάνει πιο γεμάτες τις εβδομάδες μας, αφού διεξάγονται αναμετρήσεις ακόμη και Τετάρτες όπως η σημερινή.
Μάθε ποιες είναι οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα!
Πως και πως περιμένουν οι φίλοι του Άρη την επιστροφή τους στη Σούπερ Λίγκα. Σήμερα μπορούν να πάρουν μια πρώτη γεύση, αφού ο "θεός του πολέμου" υποδέχεται στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον Ολυμπιακό για τη φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδος. Λεβαδειακός - ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης - Τρίκαλα και Λαμία - Ατρόμητος τα υπόλοιπα παιχνίδια. Στο μεταξύ διεξάγεται επιτέλους και το αναβληθέν Βέροια - Ηρακλής για το πρωτάθλημα.
Χαμός έχει να γίνει στο "Άνφιλντ", όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Σαουθάμπτον. Οι "άγιοι" είχαν κερδίσει 1-0 στο "Σεντ Μέρις" και η ομάδα του Κλοπ καλείται να κάνει την ανατροπή. Πρόκειται για τον έναν από τους δύο ημιτελικούς του αγγλικού Λιγκ Καπ και το γεγονός ότι στον τελικό κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξιτάρει τους "κόκκινους".
Ανατροπή αλλά με πολύ πιο δύσκολες συνθήκες πρέπει να κάνει η Ρεάλ, αν θέλει να συνεχίσει στους 4 του Κόπα ντελ Ρέι. Η "βασίλισσα" είχε χάσει με 1-2 μέσα στο "Μπερναμπέου" από τη Θέλτα κι έχει να ανέβει πολύ δύσκολο δρόμο σήμερα. Στο άλλο ματς για την ίδια διοργάνωση η Ατλέτικο πάιζει μέσα στην Εϊμπάρ έχοντας κεδίσει 2-0 στον πρώτο αγώνα.
Για τους 8 του Κόπα Ιτάλια η Γιουβέντους περιμένει τη Μίλαν. Σαφώς οι δύο σύλλογοι με τη μεγαλύτερη ιστορία στη γειτονική χώρα. Οι "ροσονέρι" μπορεί να μην έχουν την αίγλη του παρελθόντος αλλά με τον Μοντέλα στον πάγκο τους είναι πολύ πιο βελτιωμένοι φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές. Στο κύπελλο άλλωστε τα πάντα μπορούν να συμβούν.
Το Μονακό - Νανσί είναι ο δεύτερος ημιτελικός του γαλλικού κυπέλλου. Το μεγάλο φαβορί είναι φυσικά οι Μονεγάσκοι που πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν φέτος.
Για το Κόπα Άφρικα ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων. Σειρά έχει το 4ο γκρουπ από το οποίο εκτός απροόπτου θα προκριθούν χέρι χέρι Γκάνα και Αίγυπτος που παίζουν μεταξύ τους. Η Γκάνα είναι σίγουρα στην επόμενη φάση και περνάει 1η έστω και με ισοπαλία. Η Αίγυπτος για να μην περάσει, θα πρέπει να χάσει και ταυτόχρονα να κερδίσει το Μάλι την Ουγκάντα με πάνω από ένα γκολ διαφορά.
Τέλος, στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός προσπαθεί να διασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα με την οποία θα αποκτήσει πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Σε αυτήν του την προσπάθεια πάει μέσα στο Μιλάνο για να κερδίσει την Αρμάνι η οποία δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες να μπει στην οκτάδα και παίζει μόνο για το θεαθήναι. Μπάμπεργκ - Ρεάλ και Εφές - Νταρουσάφακα τα άλλα δύο ματς της ημέρας.
Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.