15.1.17

“Η Κύπρος δεν είναι μακρυά” λέει ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Μανούσος Παραγιουδάκης! Ποτέ δεν ήταν


“Η Κύπρος δεν είναι μακρυά”… Ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Μανούσος Παραγιουδάκης μιλώντας για το Κυπριακό δεν δίστασε να αμφισβητήσει την φράση που αποδίδεται στον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Ο Στρατηγός Μανούσος Παραγιουδάκης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Αντιθέσεις» της «ΚΡΗΤΗ TV», με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη.

Πρώτη φορά διαφορετικές φωνές μέσα από μία τηλεοπτική εκπομπή διατύπωσαν θέσεις και απόψεις για το μείζον θέμα του Κυπριακού, που αφορά ολόκληρο τον Ελληνισμό.
Στο στούντιο της “ΚΡΗΤΗ ΤV” βρέθηκε ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μανούσος  Παραγιουδάκης, από τη Γενεύη, ο Μιχάλης Ιγνατίου.
Στη συζήτηση παρεμβαίνουν από τη Λευκωσία ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος. Ο Πρόεδρος του Κέντρου Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ανδρέας Θεοφάνους.


Επίσης, ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Ηλίας Κουσκουβέλης, από την Θεσσαλονίκη, ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής  στο Πάντειο,  Άγγελος Συρίγος και τέλος και ο δημοσιογράφος και γεωπολιτικός αναλυτής, Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος από την Αθήνα.
militaire