20.1.17

Σφοδρή επίθεση ΝΤΠ κατά Ντ.Τραμπ – Τζ.Σόρος: «Είσαι απατεώνας και εν δυνάμει δικτάτορας»!

Το..ζόμπι


ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.


Όποιος ειναι εχθρός του απέθαντου κτήνους που λέγεται Σόρος, είναι φίλος της ανθρωπότητος.Juan


Λύσσαξε ο ενορχηστρωτής και πειθήνιο όργανο του μυστικού κονκλάβιου της ΝΤΠ Τζορτζ Σορος κατά  του Ντ.Τραμπ βγάζοντας ότι δηλητήριο μπορούσε να εκκτοξεύσει κατά του νέου Αμερικανού προέδρου.

Μη μπορώντας να αντέξει την νίκη του, ο Σόρος των ΜΚΟ, της λαθρομετανάστευσης, του πραξικοπήματος στην Ουκρανία και πολλών άλλων ακόμη  έβρισε σκαιότατα τον νέο Αμερικανό πρόεδρο.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής χαρακτήρισε τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ «απατεώνα» και «εν δυνάμει δικτάτορα», προεξοφλώντας ότι θα αποτύχει.
«Είναι υπέρ αυτής της άλλης μορφής διακυβέρνησης, που είναι το αντίθετο της ανοιχτής κοινωνίας. Είναι πιο κοντά σε μια δικτατορία ή σε ένα μαφιόζικο κράτος» προειδοποίησε ο 86χρονος επενδυτής από το Νταβός, όπου διεξάγεται το οικονομικό φόρουμ.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο Τραμπ θα διχάσει τις ΗΠΑ, γιατί αντιμάχεται όσους διαφωνούν μαζί του. Είπε τέλος ότι, εάν ο νέος Αμερικανός πρόεδρος προκαλέσει εμπορικό πόλεμο, θα φέρει πιο κοντά την Κίνα και την Ευρώπη.
pronews