22.1.17

«Ποινή» για γέλια και για κλάματα προετοιμάζει το ΓΕΣ για τους αλβανούς εθνικιστές: Θα κάνουν… σκοπιές!


Δεν έχουν..."καλλιόπες" να τους αναθέσουν; Juan
Οι επτά νεοσύλλεκτοι είναι προγραμματισμένο να ορκιστούν στις 2 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πηγές από το Γενικό Επιτελείο Στρατού είναι ότι αυτό που είναι σίγουρο σαν μέτρο είναι ότι σε δύο εβδομάδες, όταν γίνουν οι μεταθέσεις, οι επτά νεοσύλλεκτοι θα τοποθετηθούν σε διαφορετικά σημεία στον ελλαδικό χώρο και όχι στην ίδια μονάδα.
Αυτή είναι η… πρώτη τιμωρία. Δηλαδή τα θα χωρίσουν τα «φιλαράκια» για να μην ξαναβγάλουν μαζί φωτογραφία!

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι οι επτά οπλίτες που σχημάτισαν τον «αλβανικό αετό» μέσα σε στρατόπεδο του ελληνικού Στρατού(!) θα πάρουν μετάθεση στην παραμεθόριο, (φανταζόμαστε όχι στην ελληνο-αλβανική) θα κάνουν ένοπλη θητεία (ακόμη πιο σκληρτή «τιμωρία»!) και θα αναλαμβάνουν και σκοπιές στο στρατόπεδο που θα τοποθετηθούν...
Ότι κάνει δηλαδή ακριβώς ένας Έλληνας οπλίτης ο οποίος κατατάσσεται στον Στρατό!
 Προφανώς ή μας δουλεύουν από το ΓΕΣ ή κάτι άλλο τρέχει με το κλίμα και τη υγρασία και επηρεάζει τους νευρώνες του εγκεφάλου.
Όσο για το αν πρόκειται να διωχθούν οι επτά... πρεσβευτές του αλβανικού εθνικισμού, από το ΓΕΣ λένε ότι θα πρέπει να αναμένεται η άποψη της νομικής υπηρεσίας του Ελληνικού Στρατού για το αν θα ασκηθεί δίωξη εναντίον των νεοσύλλεκτων.
Δηλαδή ζήσε Μάη μου..
Το βέβαιο είναι, συνεχίζει η ίδια πηγή, ότι κάτι δεν έγινε σωστά στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο Μεσολόγγι αφού οι επτά ή οκτώ οπλίτες κατάφεραν να περάσουν φωτογραφική μηχανή ή κινητό τηλέφωνο κάτω από τη μύτη των αρμόδιων αξιωματικών ασφαλείας.
Άρα αντί να επικεντρώσει το ΓΕΣ την προσοχή σε θύλακες Αλβανών εθνικιστών μέσα στο στράτευμα ψάχνει να ρίξει την ποινή στον αξιωματικό που του διέφυγε να ελέγξει πως πέρασαν κάποιοι φωτογραφική μηχανή ή κινητό τηλέφωνο μέσα στο στρατόπεδο!
Στους νεαρούς που λειτούργησαν όμως λες και κατατάσσονται στον... αλβανικό στρατό δεν θα επιβληθεί ποινή τέτοια που να αποθαρρύνει άλλου αλβανούς με ελληνική υπηκοότητα  να μην προχωρήσουν σε ανάλογες πράξεις;
Μάλλον όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα «εξοντώσουν» τους αξιωματικούς της μονάδας που παρουσιάστηκαν ενώ αυτοί θα υπηρετούν στην… παραμεθόριο.