18.1.17

«Κοπή πίτας Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και βραβεύσεις Αστυνομικών».


ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ  - ΕΔΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΘΗΒΩΝ & ΑΡΚΑΔΙΟΥ 3  –  ΤΗΛ/ΦΑΞ : 210-5900181


                    Την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας για την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11:30 π.μ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αιγάλεω «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ» επί της οδού Δημαρχείου & Κουντουριώτου, έχει προγραμματίσει ο Όμιλος Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής.
                     Με την ευκαιρία αυτή, θα βραβευθούν από τον Όμιλο:

  α)   Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής
  β)   Διεύθυνση Επικοινωνίας Α.Ε.Α.
  γ) Απονομή τιμητικής διάκρισης και χρηματικό βοήθημα σε τραυματισθέντες  Αστυνομικούς.
  δ) Απονομή τιμητικής διάκρισης σε δεκαοχτώ (18) Αστυνομικούς οι οποίοι επέδειξαν υπερβάλλων ζήλο,  θάρρος και αποφασιστικότητα, στην εκτέλεση του καθήκοντος  και απέσπασαν τα ευμενή σχόλια του κοινού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης υπέρ της Ελληνικής Αστυνομίας
  
               Στην εκδήλωση θα δοθούν οικονομικές ενισχύσεις στο Σύλλογο Φίλων Παιδιώνμε καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», σε ορφανά παιδιά και αναξιοπαθούντες οικογένειες Αστυνομικών.
                     Επίσης θα δοθούν είκοσι οκτώ (28) χρηματικά βραβεία, και τιμητικά διπλώματα σε μαθητές, παιδιά Αστυνομικών, που πέτυχαν σε Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ως ένδειξη της έμπρακτης συμπαράστασης του Ομίλου, στα μέλη οικογενειών Αστυνομικών της Δ/νσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής όπου και έχει τοπική αρμοδιότητα ο Όμιλος Φίλων Αστυνομίας.
                     Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί χορευτικό πρόγραμμα της Σχολής Χορού των Παιδιών Αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά.
                     Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.       
                     Έχουν προσκληθεί να τιμήσουν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, της τοπικής κοινωνίας, η πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και πολλοί άλλοι.  
                      Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η κ. Φωτεινή Γεωργαντά.