25.12.16

Τι συνδέει τις δολοφονίες του Ρώσου πρεσβευτή Α.Καρλόφ του διπλωμάτη Πετρ Πολσίκοφ και του ΝΑΤΟϊκού αξιωματούχου Yves Chandelon;


ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ; 

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Μια νέα περίεργη δολοφονία έρχεται να συγκλονίσει τις σχέσεις ΝΑΤΟ-Ρωσίας καθώς όπως τελικά αποκαλύπτεται την στιγμή που δολοφνήθηκε ο Ρώσος πρεσβευτής Α.Καρλόφ και λίγο αργότερα δολοφονήθηκε στην Μόσχα ο Ρώσος διπλωμάτης και με άμεση σχέση με την FSB Petr Polshikov, βρέθηκε επίσης δολοφονημένος (παρά το γεγονός ότι η βελγική Αστυνομία
«πλάσαρε» ένα ευφάνταστο αλλά καταρριπτέο σενάριο αυτοκτονίας) ο Yves Chandelon, ο επικεφαλής ελεγκτής του ΝΑΤΟ οσο αφορά τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας και του ξεπλύματος χρήματος!
Τρεις δολοφονίες με ελάχιστη χρονική διαφορά μεταξύ τους προκαλούν αναπάντητα ερωτήματα. Πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για «υπόγεια» αντίποινα μεταξύ ΝΑΤΟ-Ρωσίας αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος για αυτό καθώς ακόμα και μέσα στην CIA και την DIA υπάρχουν αυτονομημένες ομάδες που δρουν για άλλα κέντρα εξουσίας εκτός των νόμιμων εντολοδόχων που σαφώς πληρώνουν πολύ καλύτερα.
Άλλωστε ο  Yves Chandelon ασχολούνταν με έναν τομέα που ειχε ακριβώς αυτό: Πολύ μεγάλη ροή χρήματος και για όσους ξέρουν αυτοί πουπλουτίζουν πάντα δεν είναι οι παραλήπτες αλλά οι «μεταφορείς». 
Η Συρία έχει εξελιχθεί σε πολύ μεγάλη «μπίζνα» όπως παλίοτερα ήταν  και το Ιράκ. Υπολογίζεται στο Ιράκ ότι χάθηκαν πάνω από 20 δισ.δολάρια στα «μεταφορικά» όταν δηλαδή κατευθύνονταν στους Ιρακινούς warlords για να τεθούν υπό αμερικανικό έλεγχο.
Βέβαια κάποιος θα πει. Ο Βέλγος ήξερε πολλά και ο Α.Καρλόφ ήταν κοντά στον «τελειώσει» τον πόλεμο. Ο Petr Polshikov είναι η πιο ανεξήγητη δολοφονία μέχρι αυτή την στιγμή.
Ο Βέλγος Yves Chandelon, βρέθηκε νεκρός από χτύπημα με πυροβόλος όπλο στο κεφάλι στην βελγική πόλη του Andenne την προηγούμενη Παρασκευή
Οι Αρχες επιχείρησαν να το βγάλουν αυτοκτονία αλλά σύντομα αυτό καταρρίφθηκε από την οικογένεια του θανόντος 
Ο νεκρός πλέον ελεγκτής του NATO auditor, είχε επιφορτισθεί με το έργο «της εξουδετέρωσης της χρηματοδότησης των τρομοκρατικών οργανώσεων» και βρέθηκε 62 μίλια μακριά από την Lens την πόλη που διαβιούσε και 87 μίλια μακριά από τον χώρο εργασίας του στο Λουξεμρβούργο.
Ο Chandelon κατείχε τρία όπλα και αυτό που βρέθηκε δίπλα του ήταν μη καταγεγραμμένο. Αν ήθελε να αυτοκτονήσει γιατί να μην χρησιμοποιήσει ένα δικό του;
Ακόμα πιο σημαντικό, ο άνθρωπος ήταν αριστερόχειρας και το όπλο βρέθηκε στο δεξί χέρι. Σύνηθες λάθος που κάνουν όσοι «φυτεύουν» όπλα στο χέρι κάποιου θύματος καθώς φαντάζονται ότι όλοι είνια δεξιόχειρες.
Σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο ο Chandelon «είχε αναφέρει ότι είχε την αίσθηση ότι βρισκόνταν υπό παρακολούθηση και είχε λάβει παράξενα τηλεφωνήματα»
Είχε τελικά εχθρούς; Απειλούνταν η ζωή του λόγω της ΝΑΤΟϊκής του εργασίας; Ήταν ένα έγλημα που στήθηκε ως αυτοκτονία ή διένυε μια μεγάλη περίοδο άγχους;
Πριν το θάνατό του τα καθήκοντά του απαιτούσαν από αυτόν να ασχοληθεί με ξέπλυμα χρήματος και θέματα που άπτονται της τρομοκρατίας «ένα προφίλ που τον εξέθετε στον κίνδυνο».
Ως γνωστόν πολλοί ΝΑΤΟϊκοί σύμμαχοι και ιδιαίτερα η Τουρκία έχουν εκτεθεί για απευθείας χορηγία σε ισλαμιστικές ομάδες με την πιο διάσημη να είναι το ISIS που τώρα καίει ζωντανούς Τούρκους στρατιώτες.
Όλως τυχαίως δολοφονήθηκε και ο Ρώσος πρεσβευτής στην Άγυρα Andrey Karlov ενώ πραγματοποιούσε ομιλία σε μια ομάδα ατόμων που είχε συγκεντρωθεί σεμια γκαλερί Τέχνης.
Αν και ο δολοφόνος του σκοτώθηκε από την αστυνομία τα ερωτήματα παραμένουν
Ο Mevlut Mert Altintas, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Karlov, ήταν Τούρκος αστυνομικός μέχρι την εκκαθάριση του από τον πρόεδρο Recep Tayyip Erdoğan των συνπαθούντων στο αποτυχόν πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016
Ο Altintas φώναζε για εκδίκηση για το Χαλέπι το οποίο πρόσφατα είχε απελευθερωθεί από τους εξτρεμιστές ισλαμιστές 
Κάποιες όμως από αυτές τις τρομοκρατικές ομάδες υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ και την Τουρκία και οι ΗΠΑ ειδικότερα εξόπλισαν μια από τις μεγαλύτερες φατρίες του περιβόητων «μετριοπαθών» ισλαμιστών σε μια προσπάθεια να αντρέψουν τον Σύρο πρόεδρο Άσαντ.
Όσο για το Islamic State, η Τουρκία έχει εκτεθεί επειδή επιτρέπει στο «Χαλιφάτο» να μεταφέρει κλεμένο συριακό πετρέλαιο από το έδαφός της 
Ο Γερουσιαστής της Virginia Richard Black εξήγησε τον περασμένο Ιανουάριο ότι:
«Πρακτικά όλα τα όπλα, τα πολεμοφόδια, οι προμήθειες και η ιατρική υποστήριξη, όλα προέρχονται από την Τουρκία. Τώρα αυτή τη στιγμή το ISIS μεταφέρει καθημερινά 44,000 βαρέλια πετρελαίου από την Συρία διαμέσου της Τουρκίας»
«Το ίδιο το State Department δημοσίωςέχει πει ότι μόνο ένα μέρος του πετρελαίου μπαίνει στην Τουρκία αλλά προσωπικά έχω μιλήσει με Κούρδους αξιωματούχους και έχουν παρατηρήσει εκατοντάδες φορτηγά του ISIS να μεταφέρουν κλεμμένο συριακό πετρέλαιο σε καθημερινή βάση».
«Στην πραγματικότητα το ISIS είναι ένα συχνά χρησιμοποιούμενο εργαλείο μεταξύ της Τουρκίας και των ΗΠΑ, όσο είναι χρήσιμο για κάποια από τα εμπλεκόμενα μέρη τότε προστατεύεται, όταν δεν είναι τότε δεν προστατεύεται. Η ISIS είναι εργαλείο των Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, ΗΠΑ και των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων από την αρχή της συριακής σύγκρουση»!
Αυτά τα λέει Αμερικανός Γερουσιαστής!
Οι θάνατοι του  Karlov, του Chandelon, και του 56χρονου Petr Polshikov, 56, που και αυτός βρέθηκε με μια τρύπα στο κεφάλι όταν κάποιος τον  πυροβόλησε δύο φορές με κάποιο τρόπο «φαίνεται να συνδέονται» αναφέρουν ρωσικές πηγές.
Ο Petr Polshikov ήταν επικεφλής του τμήματος Λατιικής Αμερική στο ρωσικό ΥΠΕΞ και δολοφονήθηκε λίγες ώρες μετά τον Καρλόφ.
Το ερώτημα είναι τι συνδέει τις τρεις δολοφονίες; 

pronews