20.12.16

Η Α.Μέρκελ πληρώνει την πολιτική των ανοικτών συνόρων - Oι 12 νεκροί ζητούν δικαίωση


ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ CDU 

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Μετά την χθεσινή τρομοκρατική επίθεση σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου η θέση της Α.Μέρκελ θα γίνει πολύ δύσκολη εν όψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2017 καθώς οι Γερμανοί τώρα έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν το κόστος της πολιτικής αυτής.

H χθεσινή επίθεση στο Βερολίνο στοίχισε 12 νεκρούς και 48 τραυματίες μέχρι αυτή την στιγμή και το αποτέλεσμά της χρεώνεται εξ' όλοκλήρου στην καγκελάριο.
Ο Μάρκους Πρέτζελ, ευρωβουλευτής του ευρωσκεπτικιστικού  AfD, μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο, είπε πως οι νεκροί από την επίθεση είναι «νεκροί της Μέρκελ».

Συγκεκριμένα, ο Μάρκους Πρέτζελ, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter

«Πότε θα αντεπιτεθεί το γερμανικό κράτος; Πότε τελειώνει αυτή η καταραμένη υποκρισία επιτέλους; Είναι οι νεκροί της Μέρκελ».

Φυσικά αμέσως εμφανίστηκαν οι διάφοροι «καλοθελητές» για να του πουν ότι προσπαθεί να εκμεταλλευθεί την επίθεση. Η πραγματικότητα όμως είναι αμείλικτη. Η πολιτική της Μέρκελ, του συστήματος Ομπάμα-Κλίντον και των υπόλοιπων Ευρωπαίων που τους ακολουθούσαν, δημιούργησε το «λουτρό αίματος» στην Συρία για να ανατραπεί ο φιλορώσος Μ.Άσαντ και επέτρεψαν την στοχευμένη διακίνηση εκατομμυρίων μουσουλμάνων ως πρόσφυγες και μετανάστες στις δυτικές κοινωνίες.
Τώρα η Α.Μέρκελ θα πρέπει να λογοδοτήσει για αυτό. Οι Γερμανοί είχαν συνηθίσει μέχρι σήμερα να ζουν στο απυρόβλητο. Συνήθως τα μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα μέχρι τώρα γινόντουσαν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Βέβαια είχαν υποστεί τις πρώτες τυφλές τρομοκρατικές ενέργειες «μοναχικών λύκων» αλλά τώρα η Γερμανία ήταν στόχος ενός οργανωμένου και συντονισμένου σχεδίου.

Wann schlägt der deutsche Rechtsstaat zurück? Wann hört diese verfluchte Heuchelei endlich auf? Es sind Merkels Tote!