7.12.16

Champions League: Σενάρια πρόκρισης


Ποιες θα είναι οι οκτώ ομάδες που θα συμπληρώσουν την 16άδα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League;

Ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη φάση του Champions League, με οκτώ αγώνες. Αδιάφορες βαθμολογικά είναι μόνο οι Μονακό, Λεβερκούζεν, Λέστερ, Μπριζ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματος έχουν βγάλει εδώ και καιρό τις αποδόσεις τους και πάμε να δούμε τα σενάρια πρόκρισης σε κάθε όμιλο.
Group E: Μόνη πρώτη σίγουρα η Μονακό, που πάει στη Γερμανία για να παίξει με τη σίγουρη δεύτερη Λεβερκούζεν. Στο ματς Τότεναμ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα κριθεί το ποιος θα πάρει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Οι Μοσχοβίτες θέλουν μόνο νίκη, ενώ οι Λονδρέζοι βολεύονται και με το Χ.
Group F: Η πρώτη θέση θα κριθεί στο Ρεάλ - Ντόρτμουντ, καθώς η πρόκριση έχει ήδη κριθεί. Οι δυο τους έχουν περάσει στην επόμενη φάση. Η Ντόρτμουντ θα "κλειδώσει" την πρώτη θέση αν δεν χάσει στη Μαδρίτη, ενώ η Ρεάλ θα πάρει την πρωτιά μόνο με νίκη. Σε πλεονεκτική θέση για την τρίτη θέση είναι η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, αφού έχει δύο πόντους περισσότερους από τη Λέγκια. Όμως, το μεταξύ τους ματς γίνεται στη Βαρσοβία και με νίκη των γηπεδούχων, οι Πορτογάλοι θα μείνουν τέταρτοι.
Group G: Η Λέστερ είναι σίγουρα πρώτη και η Μπριζ σίγουρα τελευταία. Η δεύτερη Πόρτο έχει οκτώ πόντους και η τρίτη Κοπεγχάγη έχει έξι. Στο Πόρτο - Λέστερ, οι Πορτογάλοι θέλουν τη νίκη για να προκριθούν σίγουρα. Αν χάσουν και κερδίσει η Κοπεγχάγη τη Μπριζ στο Βέλγιο, τότε η Πόρτο μένει έξω. Σε ενδεχόμενη ισοβαθμία Πόρτο - Κοπεγχάγης (νίκη Κοπεγχάγης, ισοπαλία Πόρτο), ευνοούνται οι Δανοί. Πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στο ματς του Βελγίου, αφού η Κοπεγχάγη θα περάσει μόνο με νίκη και παράλληλα μη νίκη της Πόρτο.
Group H: Σίγουρα έχει περάσει μόνο η Γιουβέντους από αυτό τον όμιλο, χωρίς πάντως να έχει εξασφαλίσει την πρωτιά. Για να είναι σίγουρα πρώτη θα πρέπει να κερδίσει την εντελώς αδιάφορη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Τορίνο. Το μεγάλο ματς είναι το Λυών - Σεβίλλη. Τα πράγματα είναι απλά, η Λυών πρέπει να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά και πάνω και προκρίνεται στην επόμενη φάση, αφήνοντας τη Σεβίλλη στην τρίτη θέση. Οι Ισπανοί προκρίνονται με νίκη ή ισοπαλία στη Γαλλία. Η Σεβίλλη έχει ελπίδες και για την πρώτη θέση, αν κερδίσει στη Γαλλία και δεν κερδίσει η Γιουβέντους τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.