12.12.16

Δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο!!!


Κατά τα άλλα...τιμά την Ελληνική σημαία!!! Πάλι καλά! Σύμφωνα με τον κύριο αυτόν , κάψτε ελεύθερα τις Ελληνικές σημαίες! Πόσο αλήθεια συμπλέει με κάποιον άλλον - επιεικώς- ηλίθιο, που χαρακτήρισε την Ελληνική σημαία ...πανί που το παίρνει ο άνεμος!!! Αυτά σας τα  μάθανε στα βοϊδοσχολεία που πήγατε ή σας τα διδάξανε οι πολιτικοί καθοδηγητές σας στα παρασιτικά κόμματά σας; Για τη σημαία αυτή έδωσαν τη ζωή τους χιλιάδες Ελλήνων, αλλά βλέπετε αυτοί τώρα δεν έχουν δυνατότητα ψήφου...! @#@#@#@##  ("κοσμητικά" επίθετα που διαγράφηκαν). Juan


Να ανοίξει ένας διάλογος προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας, ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑκαι μέχρι πρότινος υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, σε συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κυριακής». Ο κ. Παρασκευόπουλος υποστηρίζει πως η πράξη αυτή πρέπει να αποδοκιμάζεται πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά, κάτι που κατά την άποψή του, είναι και πιο αποτελεσματικός τρόπος.
 
«Τιμώ την ελληνική σημαία και πιστεύω ότι η ηθικο-κοινωνική αποδοκιμασία των προσβολών της θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική», λέει χαρακτηριστικά.
 
Ακόμη, τάσσεται υπέρ της ισορροπημένης στάσης της Αστυνομίας απέναντι στους αντιεξουσιαστές, λέγοντας πως «αν ήταν σκληρότερη θα ήταν σκληρότερα και τα επεισόδια». Επίσης, δηλώνει πως αν η Χρυσή Αυγή κάνει βήματα για εκδημοκρατισμό πρέπει να στηριχθεί από το πολιτικό σύστημα, προτιμώντας τη σύγκλιση από τη διαρκή ρήξη.
 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ /protothema.gr/