11.12.16

Νέα επεισόδια στην Χίο. Σύλληψη ντόπιου καταστηματάρχη που έριξε προειδοποιητικές βολές στον αέρα


Προτού συλλάβουν Έλληνες, να πάνε να διαβάσουν τα περί αμύνης σχετικά του ΠΚ  οι αρμόδιοι.Εάν έμπαιναν στο κατάστημά του σαφώς κινδύνευε η ζωή του καθώς και η ζωή των παρισταμένων.
ΑΛΕΞ
_______________________
Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στη Σούδα της Χίου ανάμεσα σε πρόσφυγες και μετανάστες.
Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, όλα άρχισαν όταν εισήλθαν οι πρόσφυγες στο λεωφορείο που τους μεταφέρει στο hot spot της ΒΙΑΛ και κάποιοι έσπασαν τα τζάμια του λεωφορείου, πετώντας μπουκάλια. Άλλοι εισήλθαν στο λεωφορείο με σιδηρολοστούς.

Οι μάχες επεκτάθηκαν στους γύρω χώρους, με ανελέητο πετροπόλεμο ακόμα και σε παρακείμενο καφενείο, οι πελάτες του οποίου έτρεχαν πανικόβλητοι προκειμένου να απομακρυνθούν από το σημείο, αναφέρει ο ΣΚΑΪ.
Η τοπική ιστοσελίδα Politischios κάνει λόγο για σύγκρουση Αφγανών και Αλγερινών για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ακόμα, μεταδίδει πως συνελήφθη ο ιδιοκτήτης ενός καφενείου που έριξε βολές στον αέρα με την κυνηγητική του καραμπίνα για να αποτρέψει τους διαμαρτυρόμενους από το να εισέλθουν στο κατάστημά του.
Συνολικά τραυματίστηκαν έξι άνθρωποι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείου Χίου. Ένας εξ αυτών φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι.
huffingtonpost