10.12.16

“Βεντέτα” των Τούρκων με Καμμένο! Δεύτερη ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ εναντίον του


“Βεντέτα” του τουρκικού ΥΠΕΞ με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο.Με δεύτερη ανακοίνωσή του επιτίθεται κατά του Πάνου Καμμένου αναφέροντας:
«Σε μία περίοδο που προσπαθούμε να προχωρήσουμε σε... εποικοδομητική συνεργασία με την Ελλάδα σε διάφορα σημαντικά διμερή και περιφερειακά ζητήματα, οι εν λόγω δηλώσεις εναντίον της χώρας μας είναι προκλητικές και αποσκοπούν να βλάψουν τις προσπάθειες αυτές» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε τηλεγράφημα του πρακτορείου «Anadolu».
Πρόκειται για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Καμμένος,χαρακτηρίζοντας ανοησίες όσα είχε πει ο Ερντογάν για τη Συνθήκη της Λωζάννης. Που ακριβώς βλέπει την εποικοδομητική συνεργασία το τουρκικό ΥΠΕΞ είναι ένα ερώτημα.Οι προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο αντιμετωπίζονται με εξαιρετική ψυχραιμία και είναι βέβαιο οτι καμία άλλη χώρα δεν θα είχε δείξει την υπομονή της Ελλάδας σε τέτοιο απαράδεκτα επιθετικό και παραβατικό γείτονα.
Ο Καμμένος δεν ήταν ποτέ συμπαθής στην Τουρκία,αυτό είναι γνωστό. Από τότε που είχε επαφές με τους Κούρδους του PKK και είχε εμπλακεί στην προσπάθεια φυγάδευσης του Αμπντουλάχ Οτσαλάν.
militaire

_______________________________________
Δεν έχουμε να συζητήσουμε ΤΙΠΟΤΑ με τους  Τούρκους.Δεν υποχωρούμε σε τίποτα και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ  όλα τα εδάφη που έχει καταλάβει η εχθρική και απολίτιστη αυτή χώρα από το 1453 και εντεύθεν.
Οι επιθετικές της ενέργειες δεν μας πτοούν και δεν θα βρεθεί Ελληνική κυβέρνηση να υποκύψει και αν υποθέσουμε ότι θα βρεθεί, θα την ανατρέψουμε βίαια σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος. Η Τουρκία ας μη πιστέψει ότι θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο τις Ένοπλες δυνάμεις μας, αλλά ολοκληρωτικό παλαϊκό αγώνα.
Ο Νέος Χίτλερ, ονόματι...Ερντογάν δεν θα ξέρει που να κρυφτεί και θα καταλήξει σαν τον Αντναν Μεντερές.
 Menteres
Ο Τούρκος πρωθυπουργός που κρεμάστηκε μαζί με δύο υπουργούς του. Αντνάν Μεντερές, ο υποκινητής των Σεπτεμβριανών σε βάρος των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη.

Juan