23.12.16

Ιμάμης της Θράκης κατά των Εβραίων με απαράδεκτα σχόλια! Κάνουν ότι θέλουν ατιμώρητοι


Μέγα θέμα έχει προκύψει απ΄ όσα απαράδεκτα υποστήριξε δημόσια ο ιμάμης Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου, εναντίον των Εβραίων! Με μια ανάρτησή του στο facebook ο ιμάμης προκάλεσε την αντίδραση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου. Ο Αζίζογλου είχε γράψει το απίστευτο με αφορμή τις φωτιές που είχαν ξεσπάσει στο Ισραήλ: «να μην σβήσει ποτέ η πυρκαγιά» και πρόσθεσε  για τους Ισραηλινούς πως «ο καθένας τους είναι ένα τέρας που τρέφεται με αίμα»!
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

O Ερκάν Αζίζογλου, ιμάμης στο χωριό Γλαύκη του Δήμου Μύκης της Ξάνθης, προέβη σε δηλώσεις μίσους εναντίον των Εβραίων. Συγκεκριμένα, με πρόσφατη ανάρτησή του στο facebook (4.12.2016), ο Ερκάν Αζίζογλου ευχήθηκε να μην σβήσει η πυρκαγιά που έπληξε το Ισραήλ, και, στην συζήτηση που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, συμπλήρωσε ότι: «όλοι οι Ισραηλινοί είναι το ίδιο, ο καθένας τους ένα τέρας που τρέφεται με αίμα».
Με αυτές τις δηλώσεις μίσους, εντελώς ανάρμοστες για έναν θρησκευτικό λειτουργό, ο Ερκάν Αζίζογλου δυναμιτίζει την ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ των Ελλήνων πολιτών ανεξαρτήτως  θρησκεύματος, σε αυτήν την ευαίσθητη περιοχή.
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, επαγρυπνεί πάντοτε εναντίον κάθε ρητορικής αντισημιτικού μίσους από οπουδήποτε κι αν προέρχεται”.
Το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο. Να υπενθυμίσουμε ότι ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, είχε δικαιώσει τον Χίτλερ για όσα έκανε κατά των Εβραίων!
Σ΄ αυτά προσθέστε το δημοσίευμα της εφημερίδας Birlik για το οποίο γράφαμε χθες. Δημοσίευμα το οποίο αποκάλυπτε μεταφορές οπλικών συστημάτων από μονάδες της Θράκης σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου!
Όλα αυτά η Αθήνα τα παρακολουθεί μάλλον αδιάφορα,την ίδια ώρα που οι αυτοαποκαλούμενοι “τούρκοι” περιφέρονται στην Ευρώπη παριστάνοντας τους “καταπιεσμένους”.
militaire