28.12.16

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ!! ΤΟ ΚΑΨΗΣ ΣΕ ΡΟΔΙΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ!!


ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Με μεγάλη χαρά, σας μεταδίδουμε τα ευχάριστα νέα ως προς την τελική έκβαση της υπόθεσης  με την 'αγοραπωλησία του ξενοδοχείου Καψής, συγχρόνως    βρισκόμαστε στην ευχάριστη 
θέση να ενημερώνουμε την τοπική κοινωνία του νησιού  πρώτοι με  τόσο μεγάλα για τα τοπικά δεδομένα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που λάβαμε απο σύνδεσμο -αναγνώστη του ιστοτόπου μας,  η συμφωνία έκλεισε περίπου , όπως τα περιμέναμε, όπως δηλαδή σας ενημερώναμε τις τελευταίες εβδομάδες.

Συγκεκριμένα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έπεσε άλλο ένα εκατομμύριο,σύνολο 33 εκ € που φαίνεται να ήταν και το καθοριστικό χτύπημα  απο μεριάς του Ρόδιου μεγαλοεπιχειρηματία στην τράπεζα Εργασίας [eurobank].

Όπως αντιλαμβάνεστε με την ποιο πάνω πρόταση το πράσινο φως άναψε και τα χέρια δόθηκαν.
Μένουν κάποιες υπογραφές και αυτό ήταν!! ο μεγάλος Ρόδιος  Φίλλιπας Σταματιάδης εκδίωξε τα εισαγόμενα 'κοράκια' που ήρθαν με πείσμα και νίκησε,,  απόκτησε δε, το  ένα και μοναδικό ξενοδοχείο σε πανελλαδική εμβέλεια [πραγματικό στολίδι]Καψής!  

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείτε η έκβαση της  υπόθεσης για τα τοπικά δεδομένα διότι,  ο Φίλλιπας στηρίζει το τόπο και τους συμπατριώτες του, πληρώνει στην ώρα τους εμπόρους και όσους συνεργάζονται μαζί του .
 Δωδεκανήσιοι και βορειοελλαδίτες πλαισιώνουν κύριες θέσης στα ξενοδοχεία του, όπως επίσης δίνει εργασία σε τοπικά συνεργεία με ντόπιους εργολάβους.

Σύμφωνα με τον σύνδεσμο αναγνώστη μας οι εργασίες για την αναμόρφωση- ανακαίνιση  ξεκινούν αμέσως απο τις υπογραφές, 
"Υπόψιν θα επιλεγούν τοπικά συνεργεία, εργασία με βάθος διετίας" 

Η παρουσία του Φίλλιπα Σταματιάδη  στις μέρες μας, κρίνεται καταλυτική  για το μέλλον του τόπου.
Εμείς οι απροσκύνητοι Εθνικοί  Έλληνες εκ του βήματος  της ιστοσελίδας τούτης  , χαιρετούμε την στάση του ευπατρίδη Ρόδιου.

Καταλήγοντας, λεμε για ακόμη μια φορά, ότι ευχόμαστε να υπάρξουν κι'άλλοι μιμητές σε τέτοια υγιή τοπικιστικά  παραδείγματα.

ΠΗΓΗ: Υποφάντης
http://parapona-rodou.blogspot.gr/
Σχετικά άρθρα περι του θέματος:
 ΠΗΓΗ  ΠΗΓΗ  ΠΗΓΗ