19.12.16

Δολοφονική απόπειρα κατά του Ρώσου πρεσβευτή στην Τουρκία – Σε κρίσιμη κατάσταση


Όπως μεταδίδουν τουρκικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης πριν από λίγα λεπτά πυροβολήθηκε από άγνωστο στην Άγκυρα ο Ρώσος πρέσβης.

Πρόκειται για τον Andrei Karlov ο οποίος όπως μεταδίδει η Hurriet πυροβολήθηκε έξω από έκθεση τέχνης την οποία επισκεπτόταν στην Τουρκική πρωτεύουσα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πρέσβης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης.
pronews
____________________________________ Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στην Τουρκία τραυματίστηκε σοβαρά από πυρά αγνώστου στην Άγκυρα, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο διπλωμάτης Αντρέι Καρλόφ βρισκόταν στα εγκαίνια μιας έκθεσης στο Κέντρο Μοντέρνας Τέχνης και δέχτηκε πυροβολισμούς λίγο πριν εκφωνήσει την ομιλία του. 

Η τουρκική αστυνομία αναζητά τον δράστη, ενώ σύμφωνα με ρωσικές πηγές, πίσω από την επίθεση βρίσκονται μέλη ισλαμιστικής οργάνωσης.


zougla
____________________________________________

karlov
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα Αντρέϊ Καρλόφ, ο οποίος πυροβολήθηκε από ένοπλο στην Άγκυρα. Η επίθεση έγινε σε έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “ Η Ρωσία μέσα από τα μάτια των Τούρκων”.
russian_abassador
Ο Καρλόφ μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο ,αλλά οι πληροφορίες λένε ότι η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.
Η επίθεση γίνεται ένα 24ωρο πριν ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μ.Τσαβούσογλου μεταβεί στη Μόσχα για συνομιλίες με τη Ρωσία και το Ιράν για τη Συρία.
militaire