8.12.16

Π. Καμμένος: «Στυγνός δικτάτορας είναι ο Ερντογάν - Όταν απειλούν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση»


«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΑΓΡΥΠΝΟΥΝ» 

Στυγνό δικτάτορα αποκάλεσε τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη προσθέτοντας ότι ότι «αυτή τη στιγμή απειλεί το σπίτι μας δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα».
 
Έστειλε ακόμη μια προειδοποίηση στην Άγκυρα  ότι «όταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία».
 
Ως προς τις τουρκικές προκλήσεις ο Π. Καμμένος τόνισε ότι «όλοι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πολύ υψηλό ηθικό, επαγγελματισμό».
 
Σημείωσε, δε, ότι αν και είναι σε εξέλιξη αναδιοργάνωση των στρατιωτικών μονάδων, αυτές είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση.
 
Έκανε λόγο για «λεκτικές αυτή τη στιγμή προκλήσεις» προσθέτοντας ότι «οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται, με την έννοια της παραβίασης του εθνικού εναερίου χώρου μας και των υδάτων μας, αντιμετωπίζονται άμεσα».
 
«Το βράδυ, λοιπόν, μπορούνε οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι, γιατί κάποιοι ξαγρυπνούν. Αλλά οφείλουμε αυτό να τους το αναγνωρίσουμε», κατέληξε ο υπ. Άμυνας.