29.12.16

Ποιος εξοπλίζει τρομοκράτες κ.Ερντογάν; Τουρκικά όπλα στα χέρια τζιχαντιστών με αποδείξεις!


Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε τις ΗΠΑ πως στηρίζουν τρομοκράτες στη Συρία! Είπε ότι έχει και αποδεικτικά στοιχεία… Η Ουάσινγκτον του απάντησε με δηκτικό τρόπο ότι όσα ισχυρίζεται είναι αστεία. Ο Ερντογάν όμως δεν είναι αστείος. Είναι επικίνδυνος. Και όπως αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά, είναι το δικό του καθεστώς που είχε στενές σχέσεις με τους τζιχαντιστές. Τόσο στενές που έφθασε στο σημεό να τους εξοπλίσει. Οι φωτογραφίες αδιάψευστες. Στα χέρια των τζιχαντιστών Aντιαρματικό LAW M72 με τουρκικές οδηγίες χρήσης!

tourkika_opla_tzixant
tourkikaopla_tzixant2
tourkika_opla_tzixant
tourkikaopla_tzixant2
Ο Ερντογάν ισχυρίστηκε προκλητικά ότι έχει αποδείξεις για όσα ισχυρίζεται για τις ΗΠΑ. Φυσικά τρομοκράτες εννοεί τους κούρδους μαχητές των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG), οι οποίοι αποτέλεσαν και αποτελούν το πιο αξιόπιστο χερσαίο τμήμα εναντίον των τζιχαντιστών.
«Μας κατηγορούν ότι στηρίζουμε το Νταές (σ.σ. ακρωνύμιο στα αραβικά του ΙΚ)», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος σε μια συνέντευξη Τύπου στην Αγκυρα.
«Τώρα αυτοί παρέχουν στήριξη σε τρομοκρατικές οργανώσεις, όπως το Νταές , το YPG και το PYD. Είναι απόλυτα σαφές. Εχουμε επιβεβαιωμένες αποδείξεις, με εικόνες, φωτογραφίες και βίντεο», τόνισε.
Ας απαντήσει προς το παρόν για τα τουρκικά όπλα που βρίσκονται στα χέρια του ISIS και από τα οποία πέφτουν νεκροί Τούρκοι στρατιώτες.
militaire