17.12.16

Η δική μας Ευρώπη - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Απάντηση μέσα στη Βουλή για την προδοσία της Ελλάδος από την Ευρώπη των τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών

Στα πρώτα φύλλα της εφημερίδος μας, στην προμετωπίδα υπήρχε το σύνθημα “Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη”, γιατί η Ευρώπη πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι δεν είναι ελεύθερη και η μεγαλύτερη απόδειξη είναι η εχθρική της στάση απέναντι στην Ρωσία, η οποία όχι μόνον είναι Ευρώπη, αλλά θα έδινε και την στρατιωτική ισχύ και την δυνατότητα σε αυτάρκεια σε ενέργεια σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ήπειρο.


Ιδιαίτερα για εμάς τους Έλληνες θα ήταν σημαντική μια Ευρώπη με την Ρωσία, γιατί θα είχαμε δίπλα μας εκατοντάδες εκατομμύρια Ορθόδοξους.

Όταν μπήκαμε στην Ευρώπη (ΕΟΚ και εν συνεχεία ΕΕ), μας είπαν ότι έτσι απαλλάσσεται η χώρα μας από την τουρκική απειλή. Πόσο μεγάλο ψέμα ήταν αυτό αποδεικνύεται και από την κρίση στα Ίμια το 1996 και από την μέχρι τις ημέρες μας επιθετική πολιτική της Τουρκίας κατά της Ελλάδος, την οποία η Ευρώπη αντιμετωπίζει παθητικά. Όπως παθητικά αντιμετωπίζει και το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Μάλιστα μετά την απειλή του Ερντογάν ότι θα στείλει στην Ευρώπη τρία εκατομμύρια “πρόσφυγες”(οι περισσότεροι είναι λαθρομετανάστες), η ευρωπαϊκή επιτροπή έσπευσε να δηλώσει ότι ενεργοποιεί την συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ και όσοι περάσουν στην χώρα μας θα παραμείνουν στην χώρα μας, μεταβάλλοντας την Ελλάδα,  την χρεωκοπημένη Ελλάδα, σε μία κοινωνική ζούγκλα.

Το θέμα της Ευρώπης, η οποία δήθεν θα σώσει την Ελλάδα έθιξα στην πρόσφατη ομιλία μου στην Βουλή, από την οποία και τα παρακάτω: “Η σωτηρία θα έλθει από την Ευρώπη, μας είπε η Νέα Δημοκρατία και συμφώνησε στη συνέχεια και το ΠΑΣΟΚ, η προγενεστέρα του ΣΥΡΙΖΑ κατάσταση στον χώρο της λεγομένης Κεντροαριστεράς, και ότι με την ένταξή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση παύει ο τουρκικός κίνδυνος.

Απαντάει σε όλους αυτούς ο αείμνηστος καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης, προερχόμενος από την Αριστερά, με εξέχοντα πατριωτικό λόγο στα θέματα αυτά.

Γράφει τα εξής: «Ενώ η Ελλάδα προσανατολίστηκε ψυχή τε και σώματι στην Ευρώπη, για να διασφαλιστεί από τον τουρκικό κίνδυνο, ακριβώς ο ευρωπαϊκός τους προσανατολισμός θα μεταβληθεί σε όργανο de facto μετατροπής της σε δορυφόρο της Τουρκίας. Η τουρκική επιρροή θα ασκείται πάνω στην Ελλάδα όχι άμεσα, αλλά μετριασμένη, μέσω των αμερικανικών και ευρωπαϊκών αγωγών, και δεν αποκλείεται η ελληνική πλευρά να αρχίσει κάποτε να θεωρεί και η ίδια τις υποχωρήσεις έναντι της Τουρκίας ως αυτονόητο μέρος και αυτονόητο καθήκον του εξευρωπαϊσμού της. Και οι «πολιτισμένοι» άνθρωποι θα έχουν ξεπεράσει τους “εθνικιστικούς αταβισμούς” και δεν ξεκινούν πολέμους για πράγματα τόσο απαρχαιωμένα στον “εκλεπτυσμένο” μας κόσμο όσο είναι τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Εμείς δεν δεχόμαστε αυτόν τον εκλεπτυσμένο σας κόσμο. Δεν είμαστε “πολιτισμένοι”. Και εν ονόματι της εθνικής τιμής, αν χρειαστεί, και πόλεμος με την Τουρκία για να εξασφαλίσουμε την εθνική μας ελευθερία και κυριαρχία

Αναζητάτε προστάτες και όταν στις 14 Αυγούστου του 2015 γινόταν εδώ η συζήτηση για τη συμφωνία, η οποία θα υπογραφόταν, που ήταν το νέο μνημόνιο, συμφωνήσατε απολύτως, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι χωρίς το ευρώ η Ελλάδα καταστρέφεται. Στο σημείο αυτό θα σας διαβάσω τους στίχους του Ανδρέα Κάλβου σχετικά με τους προστάτες, προστάτες που έχει εδώ και διακόσια χρόνια η Ελλάδα και που εσείς η αριστερά, που ήσασταν πάντα στη συνθηματολογία κατά των προστατών, τώρα σπεύδετε να απολαύσετε την εύνοιά τους.

Λέει, λοιπόν, ο Ανδρέας Κάλβος, τον οποίο σήμερα θα χαρακτηρίζατε φανατικό: «Καλύτερα, καλύτερα διασκορπισμένοι οι Έλληνες να τρέχωσι τον κόσμον με εξαπλωμένην χείρα ψωμοζητούντες παρά προστάτας να ’χωμεν. Το χέρι όπου προσφέρετε ως προστασίας σημείον εις ξένον έθνος έπνιξε και πνίγει τους λαούς πάλαι και ακόμα».

Μας πνίγει η… προστασία όλων αυτών τις τελευταίες δεκαετίες και έτσι καταντήσατε την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση.”

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή



Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής