29.12.16

Τέλος πρώτου γύρου στην Ευρωλίγκα

Εμφάνιση betmasters_geniki.jpegΖοτς και Σλούκας ξανά στο ΣΕΦ.

Η Ευρωλίγκα φέτος είναι πιστή στα ραντεβού της και μάς χαρίζει μια πολύ όμορφη "δροσιά" μέσα στην "ξηρασία" των εορτών. Τα προγνωστικά των betmasters θα κινηθούν γύρω από τα 5 ματς στο παρκέ και τα δύο παιχνίδια της Τσάμπιονσιπ.


Η βαθμολογική κατάταξη στην Ευρωλίγκα μετά το πέρας 14 αγωνιστικών τα λέει όλα. Έχει ξεχωρίσει η ΤΣΣΚΑ με 12-2, όμως ακολουθούν 5 ομάδες με το ίδιο σκορ. Για την ακρίβεια, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ρεάλ, Μπασκόνια και Φενέρ έχουν 9-5, ενώ η οχτάδα συμπληρώνεται από τις Νταρουσάφακα και Εφές. Το γεγονός ότι ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Μακάμπι, η Μπάμπεργκ βρίσκονται εκτός αυτής προμηνύει πολύ πολύ σκληρό δεύτερο γύρο. Σήμερα και αύριο ολοκληρώνεται ο πρώτος.


Το σπουδαιότερο σημερινό παιχνίδι διεξάγεται στο ΣΕΦ με το Ολυμπιακός - Φενέρ. Εκεί ο Κώστας Σλούκας συναντάει την πρώην ομάδα του και μαζί με τον Άντιτς θα τιμηθούν από την "ερυθρόλευκη" διοίκηση. Ο δε Ομπράντοβιτς, όπως πάντα, αποτελεί κόκκινο πανί για τους φίλους του Ολυμπιακού. Το αποτέλεσμα θα έχει καθοριστική σημασία όχι μόνο γιατί όποιος κερδίσει θα ξεχωρίσει στην κατάταξη αλλά και διότι για τον Ολυμπιακό ακολουθεί την επόμενη Παρασκευή το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σημαντικό παιχνίδι είναι το Εφές - Ρεάλ με τους Τούρκους να έχουν αλλοπρόσαλλη ομάδα, ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο, ενώ η ΤΣΣΚΑ δοκιμάζεται στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα με κεντρικό πρόσωπο τον Μίλος Τεόντοσιτς. Μπασκόνια - Μακάμπι και Μιλάνο - Ζαλγκίρις τα άλλα δύο ματς της βραδιάς.


Στο ποδόσφαιρο απόψε το πρόγραμμα είναι φτωχό, όμως για τους λάτρες του "νησιού" διεξάγονται δύο αναμετρήσεις για την Τσάμπιονσιπ. Η πιο ενδιαφέρουσα είναι αυτή της Άστον Βίλα με τη Λιντς, ενώ στο άλλο ματς η Ρόδεραμ υποδέχεται την Μπέρτον.
Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.