13.12.16

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , Ν. Παρασκευόπουλος, μετά τις πολιτικές αντιδράσεις από τη δήλωσή του για τη Χρυσή Αυγή, εξέδωσε νέα ανακοίνωση. -Ακολουθεί σχόλιο συνεργάτη μας.


Στην ανακοίνωσή του ο  αναφέρει:
«Νόμιζα ότι η προσήλωσή μου στα ανθρώπινα δικαιώματα και στις δημοκρατικές αξίες θα απέτρεπε τις παρερμηνείες μιας απλής δήλωσής μου. Αφού όμως, όπως φαίνεται, αυτό χρειάζεται διευκρινίζω: Πιστεύω, ότι κάθε ανθρώπινο ον, έχει δικαίωμα να αλλάξει στο μέλλον στάση.
Η φασιστική ιδεολογία δεν είναι θέμα αναλλοίωτου αίματος ή γονιδίων, αλλά κοινωνικοπολιτικό μόρφωμα, που σαγηνεύει αρκετούς. Η δήλωσή μου πάντως καθόλου δεν αναφέρεται στο παρελθόν, στα πεπραγμένα μιας ομάδας που εμφορείται από ναζιστική ιδεολογία, ούτε στα εγκλήματα μελών της που λογοδοτούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Η ιστορία δεν ξεπλένεται».
tilegrafima.gr
_______________________________
Αυτά που εσείς και οι υπόλοιποι που κόπτονται για τα ...ανθρώπινα δικαιώματα και τις...δημοκρατικές αξίες - την αφοσίωση όλων σας σ αυτά, τη διαπιστώσαμε τα τελευταία χρόνια- που το πολιτικό σας κατεστημένο κατάντησε την Ελλάδα σ αυτά τα χάλια με τους Έλληνες να κοιμούνται στους δρόμους και κάτω από γέφυρες  νηστικούς και άρρωστους και τους ξενόφερτους απρόσκλητους παρείσακτους λαθρομετανάστες και ψευτοπρόσφυγες λιποτάκτες να απολαμβάνουν μηνιαίων αποδοχών, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, φαγητού δωρεάν, κίνησης με τα ΜΜΜ δωρεάν και φιλοξενίας σε ξενοδοχεία!!!
Αυτές τις ...χαρακτηριστικά αποκαλούμενες πράξεις σας, τις βαφτίζετε ...δημοκρατικές αξίες και το μόνο που σας ενοχλεί είναι ο σεβασμός προς τα Εθνικά σύμβολα και η ..."ναζιστική" ιδεολογία -που κατά τη γνώμη σας εκφράζει η Χ.Α. καθώς και όποιος αγαπά τη πατρίδα του και δεν δέχεται το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας να είναι...πολιτική ενέργεια  αλλά αξιόποινη πράξη! 
Με την ευκαιρία, μάθετε ότι  αν για τη σωτηρία της πατρίδος και την απαλλαγή της από τα σαπρόφυτα και παράσιτα της πολιτικής ζωής κρίνει ο Ελληνικός λαός ότι απαιτείται ενίσχυση εθνικιστικών κομμάτων (που κατά τη γνώμη σας είναι ...ναζιστικά και...Γερμανόφιλα, κι ας είναι τα μόνα που διεκδικούν τις Γερμανικές αποζημιώσεις και αντιπαρατίθενται ευθαρσώς και επισήμως κατά των Γερμανών, σε σχέσει με τα  γερμανόδουλα) θα τα ενισχύσει και θα σας φέρει προ εκπλήξεων.
Κάποιοι άλλοι, γερμανόφιλοι, πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών, τουρκολάγνοι,  κλέφτες , λωποδύτες, καταχραστές του Δημοσίου χρήματος και το συνάφι τους, δεν έχουν μέλλον.
Οι εκλογές αργά ή γρήγορα θα δώσουν το μάθημα σε όλους αυτούς και σε εκείνους που έφτασαν στο σημείο να φωτίζουν το Δημαρχείο (τους;) με τα χρώματα της Τουρκίας για να μας δείξουν κάποιες παρόμοιες ...ευαισθησίες, καθώς και σ αυτούς που αγκαλιάζουν τους εχθρούς μας για να προωθήσουν τα προϊόντα τους...
Ευτυχώς που έχουμε εσάς για να ...σώσετε την Ελλάδα! Τι θα κάναμε χωρίς εσάς;
Juan