31.12.16

Ο Τράμπ αποθεώνει Πούτιν για την απόφασή του να μην απαντήσει με αντίποινα στις ΗΠΑ

( Ακολουθεί σχόλιο της Efenpress)
Ο Ντόναλντ Τράμπ αποθεώνει Πούτιν για την απόφασή του να μην απαντήσει στις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών με αντίποινα.
«Σπουδαία η κίνηση για αναβολή από τον Β. Πούτιν», ανέφερε μέσω Twitter ο .Τραμπ, προσθέτοντας: «Πάντα γνώριζα ότι ήταν πολύ έξυπνος».
Ο κ. Πούτιν ανέφερε ότι θα αξιολογήσει τις κινήσεις του νέου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, στις 20 Ιανουαρίου 2017, πριν αποφασίσει πώς θα αντιδράσει η Μόσχα έναντι της Ουάσινγκτον.

Στο μεταξύ, οι Ρώσοι διπλωμάτες που κηρύχθηκαν «ανεπιθύμητοι» καθώς χαρακτηρίστηκαν από την Ουάσιγκτον πράκτορες των ρωσικών υπηρεσιών κατασκοπείας, θα φύγουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για την Ρωσία την 1η Ιανουαρίου, ανέφερε το γραφείο Tύπου της ρωσικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.
militaire
ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ EFENPRESS:

Η όλη "ιστορία" μας θυμίζει το περιστατικό που μία κυρία πήγε την πρωτοχρονιά, έξω από το σπίτι της γειτόνισσάς της, την οποία αντιπαθούσε- και της έβαλε ακαθαρσίες!Η γειτόνισσά της, αφού πέταξε τις ακαθαρσίες, πήρε μια αγκαλιά τριαντάφυλλα και τα άφησε στην πόρτα της κυρίας!Εκείνη, άνοιξε τη πόρτα και είδε τα τριαντάφυλλα και ρώτησε με έκπληξη:" Εγώ σου έφερα ακαθαρσίες και εσύ μου έφερες τριαντάφυλλα;"Και τότε πήρε την αποστομωτική απάντηση της γειτόνισσας: "Αγαπητή μου, ο καθένας προσφέρει ό,τι έχει από το περίσσευμα της καρδιάς του. Καλή Χρονιά!

"Κόκκαλο" η κυρία!!!


Κάτι τέτοιο έπαθε  ο Ομπάμα  και ο εγκληματικός συρφετός που του συμπαραστέκεται...