4.11.16

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Blue Sky: Μόνη λύση η διαγραφή του χρέους και η επιστροφή στο Εθνικό νόμισμαΟ Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Παρεμβάσεις" στο Blue Sky. Αρχικά, σημείωσε την εξαθλίωση που βιώνει ο Ελληνικός Λαός, προτρέποντας τους πολίτες να βγουν από την παθητική στάση και να διεκδικήσουν δυναμικά την Πατρίδα μας πίσω.
Αναφέρθηκε στις πρώτες κινήσεις της Χρυσής Αυγής, όταν θα αναλάβει την εξουσία, θέτοντας σε προτεραιότητα την κατάργηση του άρθρου 86 του Συντάγματος "περί ευθύνης υπουργών".
Κατέδειξε την απροθυμία της κυβέρνησης να πατάξει την διαπλοκή και διαφθορά, υπογραμμίζοντας πως η μόνη πολιτική δύναμη που διαθέτει την βούληση να βάλει τους κλέφτες στην φυλακή είναι η Χρυσή Αυγή.
Επεσήμανε το αδιέξοδο των μνημονιακών πολιτικών, καθώς και της καταστροφικής σχέσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Ελλάδα. Μόνη λύση για την επανεκκίνηση της Εθνικής οικονομίας είναι η διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους, η παράλληλη προσφυγή στα διεθνή δικαστήρια και εν τέλει η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.
Τόνισε επίσης ότι πρέπει εκμεταλλευθεί ο ορυκτός πλούτος και τα κοιτάσματα της χώρας και να γυρίσει ο λαός στην ελληνική γη και την πρωτογενή παραγωγή με απώτερο σκοπό την εθνική αυτάρκεια.
Εξέθεσε την υποκρισία της ΝΔ που δήθεν ζητά εκλογές, την ώρα που ψηφίζει από κοινού με τον ΣΥΡΙΖΑ όλα τα μνημονιακά νομοθετήματα, τονίζοντας παράλληλα ότι για να ανασάνει το κράτος πρέπει να απαλλαχθεί από τους χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους που διορίστηκαν μέσω κομματικών γραφείων.
Τέλος, αναφερόμενος στο ζήτημα της δίκης που τραβά εις μάκρος τόνισε πως δεν υπάρχει οποιαδήποτε σύνδεση του Αρχηγού ή βουλευτών της Χρυσής Αυγής με οποιαδήποτε πράξη βίας και επανέλαβε την φράση ακόμα και του Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή: "… Ακούστε, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ: Όλοι γνωρίζουν σε αυτήν την χώρα ποιος σήκωνε τηλέφωνα για να καθοδηγήσει ανώτερους και ανώτατους εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς που επιβεβαιώνει ότι η Χρυσή Αυγή έχει πέσει θύμα πολιτικής σκευωρίας από το κύκλωμα Σαμαρά.


Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής