12.11.16

Προκριματικών συνέχεια σε τρεις ομίλους


Στο... χορό μπαίνουν ο 4ος, ο 7ος και ο 9ος όμιλος.

Συνεχίζονται σήμερα τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 για τη Ζώνη της Ευρώπης. Σειρά έχουν ο 4ος, ο 7ος και ο 9ος όμιλος, με τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος να έχουν ήδη βγάλει τις αποδόσεις τους, οι οποίες με μια γενική ματιά παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ντέρμπι με τη σημασία της λέξης μπορεί να μην υπάρχει στο σημερινό πρόγραμμα, όμως αρκετές αναμετρήσεις αναμένεται να κρίνουν πολλά, όσον αφορά την πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας.
Πιο συγκεκριμένα, στον 4ο όμιλο διεξάγονται δύο σημαντικά ματς. Πρώτο χρονικά (19:00) γίνεται το Αυστρία - Ιρλανδία, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τη νίκη για να ξαναμπούν στο κόλπο της πρόκρισης. O άσος βρίσκεται κοντά στο 2.00, με το διπλό να πληρώνει κατά μέσο όρο στο 4.00, ενώ η ισοπαλία δίνεται στα φυσιολογικά επίπεδα του 3.40. Στο άλλο, η Ουαλία υποδέχεται την πρωτοπόρο Σερβία με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα (αν είναι δυνατόν νίκη) για να την ξεπεράσει στη βαθμολογία, ενώ το Γεωργία - Μολδαβία λογικά θα κλίνει προς τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν δείξει καλό πρόσωπο στα πρώτα τρία παιχνίδια.
Στον 7ο όμιλο, οι πρωτοπόρες και φαβορί για την πρώτη δυάδα Ισπανία και Ιταλία αναμένεται να έχουν πολύ εύκολο έργο απέναντι σε Π.Γ.Δ.Μ (εντός) και Λιχτενστάιν (εκτός) αντίστοιχα, μην αλλάζοντας έτσι τα πράγματα στην κορυφή. Εδώ, το σημαντικό ματς είναι το Αλβανία - Ισραήλ, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην τρίτη θέση, κυνηγώντας το... θαύμα, μπας και στραβοπατήσει κάποια από τις δύο από πάνω. Φαβορί δίνονται οι Αλβανοί με 2.25, ενώ το διπλό πληρώνει κατά μέσο όρο με 3.40. Η ισοπαλία βρίσκεται χαμηλά στο 3.15.
Στον 9ο όμιλο, ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Κροατία και Ισλανδία, με τις αποδόσεις όμως να μην χαρακτηρίζουν έτσι το συγκεκριμένο ματς. Αυτό γιατί, η νίκη των γηπεδούχων πληρώνει μόλις 1.40, ενώ το να πάρουν διπλό οι Ισλανδοί δίνεται με το πολύ μεγάλο 9.00. Η μοιρασιά βρίσκεται σε απόδοση 4.50. Ενδιαφέρον παρουσιάζει, επίσης, το ματς Ουκρανία - Φινλανδία, με τους φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν την τελευταία τους προσπάθεια για να μην απομακρυνθούν επικίνδυνα από τις δύο πρώτες θέσεις. Το πρόγραμμα του ομίλου συμπληρώνει το ματς Τουρκία - Κόσοβο, το οποίο με τον άσο στο 1.13 δεν σηκώνει και πολλή συζήτηση.
Για τους λάτρεις του αγγλικού και βρετανικού γενικά, ποδοσφαίρου κανονικά διεξάγονται σήμερα οι κατηγορίες League 1 και League 2 σε Αγγλία και Σκωτία, ενώ υπάρχουν και οι αναμετρήσεις Νταμπάρτον - Μόρτον και Χιμπέρνιαν - Φόλκερκ για την σκωτσέζικη Championship.
Tέλος, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα κορυφαία πρωταθλήματα μπάσκετ στην Ευρώπη, με το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ να ξεχωρίζει από την ελληνική Basket League. Δράση, επίσης, έχουμε στο ΝΒΑ με 12 συνολικά αναμετρήσεις.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.