19.11.16

Αυτοί, θέλουν να επανεκλεγούν!!! Πόσο κορόϊδα θεωρούν τους ψηφοφόρους;

cxnfy0fw8aaq-jz
Ο ΛΑ.Ο.Σ ήταν κεντρώο ή αριστερό κόμμα κ. τέως βουλευτά του;
Μέναμε με την εντύπωση ότι ήταν δεξιό! Κάναμε λάθος;


Ο Βορίδης… απασφάλισε μετά την εσωκομματική προαγωγή του!


Ο Μάκης Βορίδης ήταν από τους μεγάλους κερδισμένους του ανακατέματος της εσωκομματικής τράπουλας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τον διόρισε “σκιώδη” Υπουργό Εσωτερικών, δηλαδή στο υπουργείο που είναι πρώτο στον κυβερνητικό κατάλογο προτεραιοτήτων.
Ο άλλοτε βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού είχε χάσει εσωκομματικό έδαφος μετά τη λανθασμένη επιλογή του να στηρίξει τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην εσωκομματική μάχη. Αν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επιικρατούσε απέναντι σε Μεϊμαράκη και Μητσοτάκη, είναι βέβαιο ότι ο Μάκης Βορίδης θα ήταν ο επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας εντός Βουλής, και εκείνος που θα μιλούσε για λογαριασμό του αρχηγού, από τη στιγμή που ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα ήταν… εξορισμένος εκτός Κοινοβουλίου, μέχρι το 2019.
Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας απέτυχε να περάσει στον δεύτερο γύρο, και ο Μάκης Βορίδης αναγκάστηκε να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ωστόσο… τον είχε προλάβει, και έτσι μετά τον εσωκομματικό θρίαμβο Μητσοτάκη, ο μεν Γεωργιάδης έγινε αντιπρόεδρος, ο δε Βορίδης βρέθηκε στο περιθώριο.
Ο Μάκης Βορίδης ωστόσο δεν το έβαλε κάτω. Με μεθοδική δουλειά κατάφερε να διατηρηθεί στην επικαιρότητα, να εκφράσει αυθεντικά τη δεξιά τάση της Νέας Δημοκρατίας, περισσότερο αυθεντικά από κάθε άλλον, θα πρόσθετε κανείς, και πλέον ως “σκιώδης” Τομεάρχης Εσωτερικών, να προσδοκά ότι σε μια αυριανή κυβέρνηση Μητσοτάκη θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ήδη άλλωστε, μετά την εσωκομματική προαγωγή του, ο Μάκης Βορίδης δείχνει απελευθερωμένος, αν όχι… απασφαλισμένος, κρίνοντας από την παρακάτω ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.
“Καμία συναίνεση, καμία υποχώρηση, κανένας συμβιβασμός με τη χειρότερη και πιο καταστροφική κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος”.Καμία συναίνεση, καμία υποχώρηση, κανένας συμβιβασμός με τη χειρότερη και πιο καταστροφική κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

πηγή:  http://ysterografa.gr/

________________________________________________
Και μία Ζακυνθινή..."μπαλάντα":
Το πρωΐ ξυπνάει Χίτης, Κουκουές το μεσημέρι και το βράδυ στο κρεβάτι τον ευρίσκεις...Δημοκράτη!!!